Η πεθερά που παίρνει μάτι

Η πεθερά που παίρνει μάτι

Αυτή η πεθερά δε γνωρίζει από κλειστές πόρτες.


Είμαι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια και με το σύζυγό μου έχουμε ενεργή σεξουαλική ζωή. Θέλουμε να βρισκόμαστε ερωτικά και γενικά είμαστε αρκετά δραστήριοι στο σεξ. Έχουμε ένα γιο 18 ετών και απολαμβάνουμε μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Πριν από λίγο καιρό κάναμε σεξ με το σύζυγό μου στο δωμάτιό μας, όταν ξανικά μου φάνηκε πως άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Φυσικά δεν έδωσα σημασία για΄τι νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου. Σηκώθηκα, την έκλεισα και γύρισα πίσω στο σύζυγό μου και σε αυτό που είχαμε αφήσει στη μέση.

Το ίδιο φαινόμενο επαναλήφθηκε αρκετές φορές ακόμη τις εβδομάδες που ακολούθησαν, μέχρι που αντιλήφθηκα ότι η πεθερά μου την οποία και φιλοξενούσαμε ήταν εκείνη που μας έπαιρνε μάτι. Βέβαια, δεν την είδα ποτέ με τα ίδια μου τα μάτια, όμως άλλος άνθρωπος δεν υπήρχεσ το σπίτι καθώς ο γιος μου απουσίαζε σε διακοπές και δε θα μπορούσε να είναι ένα μεμονομένο συμβάν.

Φυσικά δεν της έχω μιλήσει, αλλά ντρέπομαι να την αντικρύσω καθώς δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση η μητέρα του συζύγου μου να γνωρίζει λεπτομέρειες από την ερωτική μας ζωή. Το μόνο που καθησυχάζει είναι πως υποθέτω ότι το ίδιο έχουν ζήσει και άλλες γυναίκες στη θέση μου.

Γιώτα, 58 ετών.