Γίνε κι εσύ του δρόμου, μπορείς

Γίνε κι εσύ του δρόμου, μπορείς

Μερικοί εναλλακτικοί τρόποι για να ξαναφουντώσει η φλόγα.

Πόσες φορές θα στρώσετε τα καλά σας σεντόνια, θα πασαλειφτείτε με το τελευταίο Annick Goutal άρωμα, ανάβοντας παράλληλα ότι WAKS κερί υπάρχει στο σπίτι σας (το οποίο παρεπιπτόντως μοιάζει με μανουάλι), φορώντας ταυτόχρονα τα πιο διάφανα εσώρουχα που βρήκατε στην αγορά; Δείξτε λίγο έλεος στον κακομοίρη το λεγάμενο γιατί με αυτήν την τακτική θα τον κάνετε να τρέξει μακριά σας πιο γρήγορα κι από τον Κεντέρη και δεν το θέλετε αυτό, έτσι δεν είναι;


Εάν νιώθετε πως σας έχει φάει η καθημερινότητα και το στρες έχει μπει για τα καλά ανάμεσά σας τόσο που το σεξ έχει καταντήσει ρουτίνα, πάρτε το ρίσκο και μαζί με αυτό το άλλο σας μισό και επιδοθείτε σε ερωτικές ακολασίες οπουδήποτε αλλού εκτός από το σπίτι.


Το απαγορευμένο ανάβει πάντα την ερωτική διάθεση και εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Παρασύρετέ τον στην κοντινότερη ακρογιαλιά, λύστε τα μαλλιά σας και δείξτε του γιατί σας φωνάζουν οι φίλοι «χέλι». Εάν πάλι δεν έχετε κάποια παραλία κοντά σας, αποκαλύψτε το κρι- κρι που κρύβετε μέσα σας, ανεβείτε στην πλησιέστερη βουνοκορφή, έστω μέχρι το Λυκαβηττό και δείξτε του τη θέα από το «μπαλκόνι» σας.

Τώρα βέβαια το trekking δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις και επειδή δε χρειάζεται να τον ξεκάνετε τον άνθρωπο μπορείτε να απευθυνθείτε σε πιο casual επιλογές. Απολαύστε ένα παγωμένο cocktail στο αγαπημένο σας στέκι και φωνάξτε τον να σας βοηθήσει να βρείτε μαζί το δρόμο προς την τουαλέτα. Αν πάλι θέλετε περισσότερο σασπένς, δεν έχετε παρά να κάνετε πράξη το «sleeping in my car» που τόσα χρόνια μας τραγουδούν οι Roxette από το κασετόφωνο.


Τολμάτε;