Στην παραλία έχει άλλη χάρη

Στην παραλία έχει άλλη χάρη

Όταν ένα beach party καταλήγει σε άτυπο διαγωνισμό του πιο καυτού ζευγαριού.

Τέλος Αυγούστου και το αγόρι μου αποφάσισε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Με πήγε στην κοντινή παραλία όπου μαζί με άλλους φίλους είχε κανονίσει ένα beach party.

Μην φανταστείτε υπερπαραγωγές, λίγοι φίλοι, πολύ αλκοόλ και μια μικρή φωτιά για να σπάει το πηχτό σκοτάδι. Περνούσαμε αληθινά υπέροχα, μοιραζόμασταν ιστορίες και παίζαμε drinking games, ώσπου ο καλός μου με τράβηξε παράμερα για να μείνουμε λίγο οι δυο μας. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε πάνω στη δροσερή άμμο, όταν πρόσεξα πως οι φωνές των φίλων μας ξαφνικά είχαν σωπάσει.

Κοίταξα γύρω μου και είδα πως όλοι ακολούθησαν το παράδειγμά μας, είχαν χωριστεί σε ζευγαράκια και επιδίδονταν σε παθιασμένους εναγκαλισμούς. Δεν ξέρω τι με έπιασε και αν έφταιγε το αλκοόλ, αλλά βάλθηκα να τους αποδείξω ότι εγώ και το αγόρι μου είμαστε το πιο καυτό ζευγάρι. Άρχισα να εκτελώ όλα τα περίεργα «κόλπα» μου σαν να βρίσκομαι διαγωνιζόμενη σε αγώνα δρόμου «καλύτερου κρεβατιού». Μάλλον ο «πυρετός» μου τους επηρέασε όλους και περάσαμε ένα βράδυ σαν σε βακχικό όργιο. Τι καλύτερο για να ξεκινήσει δυνατά το φθινόπωρο;