Πώς να κυριαρχήσεις στην τέχνη του sexting & 5 παραδείγματα για να το πας στο επόμενο level

Πώς να κυριαρχήσεις στην τέχνη του sexting & 5 παραδείγματα για να το πας στο επόμενο level
Pexels

Το να κυριαρχήσεις στην τέχνη του sexting μπορεί πραγματικά να δυναμώσει τη σχέση σου και να είναι μια απίστευτη προσθήκη απόλαυσης στην ερωτική σου ζωή.

Το sexting, στην πιο βασική του μορφή, είναι να κάνεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μια «βρώμικη» συνομιλία μέσω μηνυμάτων που προσομοιώνει τι θα μπορούσε να συμβεί αν ήσασταν μαζί κάνοντας σεξ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι κάνουν προβαίνουν σε αυτού το είδους τη σέξι επικοινωνία- από σχέσεις εξ αποστάσεως έως αντικρουόμενα προγράμματα. Ακόμα κι αν βλέπει κάποιος τακτικά τον σύντροφό του, ή αν υπάρχει συγκατοίκηση, ακόμα και τότε μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τονώσει κανείς τα προκαταρκτικά παιχνίδια και να κρατήσει το ερωτικό ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα.

Τι δώρο να του κάνεις αν θα περάσετε τις πρώτες γιορτές σας μαζί ως ζευγάρι

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ SEXTING;

«Το sexting επιτρέπει στα άτομα να εξερευνούν διαφορετικές σεξουαλικές εμπειρίες στις οποίες δεν θα συμμετείχαν αν βρίσκονταν δια ζώσης. Επιτρέπει επίσης στους ανθρώπους να εμβαθύνουν σε πιο ταμπού περιοχές των σεξουαλικών τους φαντασιώσεων και τους επιτρέπει να τις επικοινωνούν με κάποιον με τον οποίο έχουν οικειότητα», λέει ο σεξολόγος και ειδικός σε σχέσεις Ness Cooper.

Το sexting περιλαμβάνει το να είσαι σεξουαλικά ανοιχτή σε νέες προτάσεις ενώ μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, καθώς και να τονώσει την αυτοεκτίμηση και τη σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει σασπένς και ένταση και το πραγματικό σεξ να γίνει ακόμα καλύτερο και ποιοτικότερο.

Μάλιστα, ο Ness προσθέτει ότι το σεξ μπορεί να φέρει ακόμα πιο κοντά ένα ζευγάρι καθώς βοηθάει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας μέσα σε μια σχέση.

pexels-pixabay-267285.jpg

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ SEXTING;

Το sexting, όπως όλες οι σεξουαλικές δραστηριότητες, πρέπει να είναι συναινετικό και από τις δύο πλευρές. Εάν ο σύντροφός σου ή το ραντεβού σου σε πιέζει να κάνετε sexting, άκουσε το ένστικτό σου πως αυτό μπορεί να είναι ενδεχομένως red flag.

Ομοίως, δεν πρέπει να ξεκινήσεις το sexting ή να αναγκάσεις κάποιον να απαντήσει υπαινικτικά εάν δεν του αρέσει. Επιπλέον, πολλές συνομιλίες sexting περιλαμβάνουν την αποστολή γυμνών φωτογραφιών, κάτι που η σεξολόγος και sex coacher Lucy Rowett λέει πως μπορεί να είναι σέξι, αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να εμπιστευτείς το άτομο ώστε να κρατήσει τη φωτογραφία ιδιωτική και να μην τη μοιραστεί με κανέναν άλλον ή να τη δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει επίσης να προσέχεις πού αποθηκεύονται αυτά τα μηνύματα και οι φωτογραφίες και ποιος μπορεί να τα δει. Εάν δείχνεις σε κάποιον κάτι από το λάπτοπ ή ή το τηλέφωνό σου, θα μπορούσε να είναι ντροπιαστικό τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους που θα δουν άθελά τους μια ιδιωτική σου στιγμή.

Πώς η σχέση με τη μαμά μας επηρεάζει τις σχέσεις που κάνουμε στην ενήλικη ζωή μας;

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕIΙΣ SEXTING ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Ξεκίνα ρωτώντας τον σύντροφό σου, γιατί η συγκατάθεση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι παράξενο ή άβολο, ακόμα κι αν μπορεί να φαίνεται έτσι. Μπορείς με σέξι τρόπο να θέσεις το ερωτικό ερώτημα.

Η Rowett μοιράζεται μερικά παραδείγματα: «Μπορείς να στείλεις μήνυμα; Είσαι τόσο σέξι, που δεν μπορώ να αντισταθώ στο να σου στείλω όσο κι αν ξέρω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή» ή «Βρίσκω το sexting μαζί σου ό, τι πιο καυτό θα μπορούσα να κάνω τώρα».

Μετά από αυτό, ξεκίνα με έξυπνα και γρήγορα μηνύματα που θα τον ανάψουν. Όπως λέει ο Ness: «Ακριβώς όπως το σεξ έτσι και το sexting λειτουργεί καλύτερα με τα προκαταρκτικά παιχνίδια αντί να πηγαίνεις κατευθείαν στο ...ψητό ή στον αυνανισμό».

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SEXTING ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Εάν δεν έχεις κάνει ποτέ sext με τον σύντροφό σου στο παρελθόν, μπορεί να αισθανθείς άβολα να μοιραστείς αυτή την ιδέα μαζί του. Όμως, να ξέρεις ότι είναι πολύ χρήσιμο για πολλά ζευγάρια που είναι μαζί χρόνια και ως προς το κομμάτι της οικειότητας αλλά και σε αυτό της απόλαυσης.

«Η προσθήκη οποιασδήποτε νέας μορφής οικείου τελετουργικού μπορεί να φαίνεται τρομακτική στην αρχή καθώς είστε συνηθισμένοι στο πώς λειτουργούν τα πράγματα στην τρέχουσα δομή της σχέσης σας», λέει ο Ness ο οποίος προτείνει να το προσθέσετε ως ζευγάρι στην τρέχουσα σεξουαλική σας ρουτίνα με φυσικό τρόπο.

Η Lucy προσθέτει: «Ξεκινήστε λέγοντάς το σε μια συζήτηση όπως: "Έχω ακούσει για το sexting όπου στέλνει ο ένας στον άλλο σέξι και αισθησιακά μηνύματα και νομίζω ότι θα έκανε τη σεξουαλική μας ζωή πιο συναρπαστική και θα μας έφερνε πιο κοντά αν κρίνω από τα αποτελέσματα των εμπειριών τους». Εάν η Lucy σε έβαλε σε σκέψεις σού προτείνει να στείλεις ένα σέξι emoji ενώ είστε χωριστά ή να τον φλερτάρεις με ένα σημείωμα στο τέλος της λίστας του σούπερ μάρκετ.

Για παράδειγμα: «Μπορείς να μού πάρεις και την αγαπημένη μου σοκολάτα; ΥΓ. Ανυπομονώ να σε δω, φοράω ήδη τα εσώρουχα που λατρεύεις να με βλέπεις». Η ειδικός, λέει ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εισάγουμε λίγη σεξουαλικότητα στα βαρετά κείμενα που στέλνουμε καθημερινά.

Ο Ness προσθέτει ότι είναι σημαντικό να μάθεις σε κάθε sexting τι δεν άρεσε στον σύντροφό σου ή να του πεις τι δεν άρεσε σε εσένα ώστε να ανοίξει ο δρόμος για καλύτερο sexting στο μέλλον.

Τι μπορείς να κάνεις αν ζηλεύεις για τις προηγούμενες σχέσεις του συντρόφου σου

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ SEXTING

Το να στέλνει κανείς ερωτικά, σέξι μηνύματα σε κάποιον μπορεί να ακούγεται εύκολο ωστόσο έχει και αυτό την τέχνη του καθώς είναι ένα μεγάλο προκαταρκτικό πριν το σεξ γίνει πραγματικό.

ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ

Μην βουτάς κατευθείαν στα βαθιά. Αντίθετα, φλέρταρέ τον και πες του έξυπνες ατάκες που θα ήθελες και εσύ να ακούσεις.

ΘΕΣΕ ΟΡΙΑ

Βεβαιώσου ότι θέλετε και οι δύο πραγματικά να κάνετε sexting και διασφάλισε ότι θα τεθούν τα όρια και θα διατηρηθεί η εμπιστοσύνη. Έτσι, μπορεί να είναι πιο εύκολο να στείλεις κάποια φωτογραφία ή ένα βίντεο στα οποία θα φροντίσεις να φαίνονται μικρά κομμάτια του σώματός σου κάθε φορά. Εδώ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα γρήγορα μηνύματα που χάνονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Το sexting μπορεί να λειτουργήσει σαν προκαταρκτικό παιχνίδι, οπότε δημιούργησε την ένταση και την προσμονή για το εάν/πότε μπορούν να γίνουν αυτά που λες πραγματικότητα μόλις βρεθείτε από κοντά. Μην υπερβάλεις και μη γίνεις κάποια άλλη από αυτό που είσαι.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

Εφόσον και οι δύο είστε διαθέσιμοι στο να ζήσετε το sext, μην φοβάσαι να είσαι πολύ σαφής με το τι θέλεις να κάνεις μαζί του μόλις τον δεις από κοντά. Ακόμα κι αν πρόκειται για την πιο καυτή σου φαντασίωση.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

Ένα απλό μήνυμα «Είσαι απασχολημένος;» είναι αρκετό. Είναι άβολο να ξεκινήσεις το sexting εάν ο σύντροφός σου πρόκειται να πάει σε μια συνάντηση ή να είναι σε σημαντικό ραντεβού για τη δουλειά. Ρωτώντας πρώτα, μπορείς να βεβαιωθείς ότι δεν στέλνεις το εν λόγω sext σε ακατάλληλη στιγμή.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ

Μπορεί να είναι ενοχλητικό να πρέπει να περιμένεις για μια απάντηση, αλλά θυμήσου να είσαι οπλισμένη με υπομονή περιμένοντας να απαντήσει ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον πιέσεις να μπει σε σέξι mood εκείνη τη στιγμή, αν δεν το νιώθει.

ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ SEXTING

Δεν υπάρχει σωστός τρόπος για sext, μόνο αυτός που λειτουργεί για εμάς. «Τα sexts που λαμβάνουν τις καλύτερες απαντήσεις εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη δυναμική μεταξύ σας και από το πόσο σίγουροι αισθάνεστε με αυτό», λέει η Lucy. Χρησιμοποίησε λοιπόν τη γλώσσα που ξέρεις ότι τον ερεθίζει με πέντε απλές ιδέες.

Παραδείγματα Sexting για να ξεκινήσεις:

  • «Σε θέλω».
  • «Μου αρέσει πολύ όταν μου κάνεις (συμπλήρωσε το κενό)».
  • «Σε σκεφτόμουν και θα ήθελα να κάνουμε (συμπλήρωσε το κενό)».
  • «Απλώς θυμόμουν όταν δοκιμάσαμε (σεξουαλική εμπειρία)»
  • «Με ανάβεις».

Τώρα, ήρθε η ώρα να του στείλεις...