Ποιος κερδίζει στη μάχη του ρομάντζου;

Ποιος κερδίζει στη μάχη του ρομάντζου;

Οι άνδρες ή οι γυναίκες; 

Είστε σίγουρες πως ξέρετε την απάντηση και μειδιάτε ειρωνικά καθώς διαβάζετε το άνωθι ερώτημα αλλά θέλουμε να σας πούμε πως πιθανόν η σιγουριά σας να είναι κατά τι λανθασμένη.

Το TheIceBreak είχε κάποιες υποψίες πως μπορεί κάτι λάθος να συμβαίνει σε αυτή τη μάχη των φύλων και αποφάσισε να διαπιστώσει αν το σινεμά είναι, πράγματι, βγαλμένο από τη ζωή ή αν αυτοί οι ρομαντικοί κύριοι είναι μόνο αποκύημα της φαντασίας των σεναριογράφων Χολιγουντιανών (και άλλων( ρομαντικών κομεντί. Τα αποτελέσματα άφησαν έκπληκτους και εκείνους και εμάς.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες που πήραν μέρος στο gallop συμφώνησαν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πως οι άνδρες είναι πιο πιθανό να κάνουν κάποια ρομαντική πράξη. Το TheIceBreak ρώτησε τους χρήστες/ επισκέπτες του ποιους θεωρούν πιο ρομαντικούς, τους ίδιους ή τους συντρόφους τους και η απάντηση ήταν ομόφωνη: και τα δύο φύλα θεώρησαν τον άνδρα της σχέσης πιο ρομαντικό, σε ποσοστό μεγαλύτερο από 50% ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Κυρίες μου μάλλον ήρθε η ώρα να το ρίξετε στη ρομαντζάδα γιατί, όπως βλέπετε, ακόμα και αυτόν τον ρόλο πάνε να αντιστρέψουν οι σύγχρονοι άντρες και να μας κλέψουν τα πρωτεία. Και ας μην κλαίνε στις ρομαντικές κομεντί (βλέποντάς τις). Πάρτε και εσείς ένα λουλουδάκι, κάντε ενα δωράκι, οργανώστε ένα ταξιδάκι, ένα ρομαντικό δειπνάκι έστω.