Αυτά είναι 4 λάθη που πρέπει να αποφύγεις να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αυτά είναι 4 λάθη που πρέπει να αποφύγεις να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι το πιο σημαντικό και αυτά είναι 4 tips για να είναι πιο επιτυχημένο.

Αν και τη σημερινή εποχή είναι της μόδας οι online εφαρμογές dating, το πρώτο ραντεβού συνεχίζει να έχει την αίγλη του αφού παραμένει ο μοναδικός τρόπος για να καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζεις με τον άλλο.

Παρ' όλα αυτά, επειδή η στιγμή του πρώτου ραντεβού κρύβει μέσα της και αρκετή δόση αγωνίας και άγχους, αυτά είναι κάποια tips που θα σε χαλαρώσουν και θα κάνουν το ραντεβού σου να είναι πιο επιτυχημένο.

1. Να είσαι ειλικρινής με το ποιες είναι οι προθέσεις σου από αυτό το ραντεβού

Είτε ψάχνεις για κάτι πρόσκαιρο είτε για κάτι πιο σοβαρό καλό θα είναι πριν πας στο ραντεβού να το έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, ώστε ανάλογα με αυτά που θα συζητήσεις με το άλλο άτομο να μπορείς να κρίνεις αν ταιριάζετε ή όχι ή αν αξίζει να βγείτε και δεύτερη φορά.

2. Μην βγαίνεις με κάποιον που στο παρελθόν σε έχει κάνει να αισθανθείς άβολα

Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ευκαιρία για πρώτο ραντεβού σε κάποιον που στο παρελθόν σε έχει κάνει να αισθανθείς άβολα, αφού και πάλι η συνάντηση μαζί του μπορεί να μην είναι διασκεδαστική. Ούτως ή άλλως λόγω του ότι θα είναι το πρώτο ραντεβού θα υπάρχει νευρικότητα, οπότε καλό είναι να μην ενταθεί αν γνωρίζεις ότι δεν θα περάσεις τόσο καλά με το άτομο που είναι απέναντί σου.

pexels-jhon-macias-15538238.jpg

3. Μην ψάχνεις μόνιμα για «αρνητικά»

Όταν θα βρεθείς στο πρώτο ραντεβού, μην αρχίσεις να ψάχνεις για «red flags» εκεί που δεν υπάρχουν. Απόλαυσε το ραντεβού σου και φρόντισε να είσαι «ανοιχτή» όσον αφορά τις αντιλήψεις του προσώπου που έχεις απέναντί σου, χωρίς να είσαι κάθετη ή επικριτική.

4. Μην «διαγράφεις» κατευθείαν τον άλλο

Αυτό το λάθος έρχεται ταυτόχρονα με το προηγούμενο που αναφέρθηκε και ουσιαστικά αφορά το να πάρεις βεβιασμένα μια απόφαση για την κατάληξη του ραντεβού. Μην το θεωρήσεις απευθείας αποτυχημένο, δώσε μια ακόμη ευκαιρία σε ένα δεύτερο ραντεβού κι αν τα πράγματα εξακολουθήσουν να είναι, για παράδειγμα, «χλιαρά», τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες.