Αν σου έκανε δώρο παπούτσια στις γιορτές, ο χωρισμός πλησιάζει! Η viral θεωρία του Tik Tok

Πατούλια Κατερίνα
Αν σου έκανε δώρο παπούτσια στις γιορτές, ο χωρισμός πλησιάζει! Η viral θεωρία του Tik Tok

Μετά τη θεωρία της φλούδας πορτοκαλιού,.ήρθε η ώρα για τη θεωρία των παπουτσιών να κλονίσει την πίστη σου στη σχέση σου.

Αν σου έκανε δώρο παπούτσια στις γιορτές, ο χωρισμός πλησιάζει! Η viral θεωρία του Tik Tok, που είναι ακόμα πιο viral αυτή τη στιγμή, μιας και οι γιορτές πέρασαν και ο Ιανουάριος θεωρείται ο μήνας με τους περισσότερους χωρισμούς, αναφέρει τα εξής:

Αν ο αγαπημένος σου, σου έκανε δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια ή αν του έκανες κι εσύ, τώρα πλησιάζει η στιγμή που θα περπατήσει(ς) μακριά σου/ του.

Η Tik Toker Angela Chan ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε στη θεωρία αυτή, την οποία είχε ακούσει για πρώτη φορά από τη μητέρα της όταν ήταν ακόμα παιδί. Σύμφωνα με τον μύθο πίσω από τη θεωρία, στην Κίνα, η λέξη «shoe», δηλαδή παπούτσι, σημαίνει το κακό ή την κακοτυχία.

Εννοείται πως μετά το βίντεο αυτό, δεκάδες tik tokers ξεκίνησαν να θυμούνται τη στιγμή που κάποιος τους έκανε δώρο παπούτσια και λίγο αργότερα χώρισαν.

Μια θεωρία του TikTok που προκαλεί χωρισμούς μάς κάνει να λέμε «κάπου ώπα»

Η θεωρία των παπουτσιών, είναι ακόμα μία θεωρία για τις σχέσεις που έγιναν viral στο Tik Tok. Υπήρξε η θεωρία με το «πες ένα γυναικείο όνομα», στην οποία κάνεις τον αγαπημένο σου αυτή την ερώτηση και ιδανικά θα πρέπει να απαντήσει με το δικό σου όνομα.

flouda.jpg

Αντίστοιχα, η θεωρία της φλούδας πορτοκαλιού έγινε επίσης viral τη χρονιά που πέρασε:

Η «θεωρίας της φλούδας πορτοκαλιού» προτείνει ότι αν ο σύντροφός σου κάνει κάτι για εσένα που εσύ για τους Χ λόγους δεν μπορείς, για παράδειγμα να ξεφλουδίσει ένα πορτοκάλι επειδή εσύ έχεις μακριά νύχια, τότε σε αγαπάει. Μπορεί να είναι οτιδήποτε -από το να χωρίσει τα ασπράδια μέχρι να αγοράσει μια σοκολάτα επειδή περνάτε έξω από το περίπτερο. Αυτές οι μικρές πράξεις καλοσύνης προέρχονται από ένα βαθύτερο επίπεδο φροντίδας και δείχνουν πραγματικά ότι μας εκτιμούν όπως ισχυρίζονται πολλοί άνθρωποι στα social media.

Ομοίως, εάν προσπαθήσεις να δοκιμάσεις τον σύντροφό σου και δεν ανταποκριθεί με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να είναι ένα red flag. Και φαίνεται ότι η θεωρία έχει πλήξει ήδη κάποιες σχέσεις, καθώς ένα άτομο παραδέχτηκε στα social media ότι έπεσε θύμα της εν λόγω θεωρίας.