Τι τριάντα, τι σαράντα, τι πενήντα

Τι τριάντα, τι σαράντα, τι πενήντα

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Η ιστορία μου έλαβε χώρα την πρωτοχρονιά, μερικούς μήνες αφού είχα χωρίσει και πρόκειται για μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μου.

Μετά την αλλαγή του χρόνου με την οικογένεια, βγήκα για clubbing με την παρέα μου, φορώντας ό,τι πιο μικροσκοπικό, σέξι και διάφανο υπήρχε στη γκαρνταρόμπα μου. Ανάμεσα σε άλλους, βρέθηκε στην παρέα και ο γιος μιας φίλης μου ο Σπύρος 23 ετών, τον οποίο ξέρω από τότε που ήταν μωρό. Θυμάμαι ότι καθώς τον παρατηρούσα να μεγαλώνει, σκεφτόμουν ότι εξελίσσεται σε ιδιαίτερα όμορφο αγόρι. Ποτέ όμως δε σκέφτηκα κάτι πονηρό.

Καθώς οι ώρες και το αλκοόλ κυλούσαν, βρεθήκαμε να χορεύουμε τσιφτετέλι. Εκείνος με άγγιζε παράξενα και με κοιτούσε επίμονα. Λίγη ώρα πριν φύγουμε μου είπε «Θες να έρθεις σπίτι μου;» και φυσικά δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν ήθελα να αντισταθώ όσο και να έπρεπε. Το σπίτι του ήταν υπέροχο και ο ίδιος ήταν ένα ντροπαλός και έμπειρος έφηβος. Φαντάστηκα πως αυτού του είδους η συμπεριφορά του έβγαινε επειδή ήμουν εγώ μαζί του. Βγήκα στο μπαλκόνι να απολαύσω τη θέα και ένιωσα την ανάσα του στο λαιμό μου. Προτού το καταλάβω, βρεθήκαμε μέσα στο σπίτι, με τα ρούχα μας πεταμένα παντού, να βγάζουμε κραυγές δοκιμάζοντας την αντοχή των επίπλων, Εννοείται πως από τότε βρισκόμαστε αρκετά συχνά, αν και κρυφά από τους γονείς του που αν το μάθουν δε θα μου ξαναμιλήσουν.

Χριστίνα, 51 ετών.