Στο «volume dating» τα μαθηματικά είναι με το μέρος σου αν είσαι single

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο «volume dating» τα μαθηματικά είναι με το μέρος σου αν είσαι single

Η Liberty Schultz αυτή τη στιγμή έχει βγει 25 πρώτα ραντεβού από τα 50 που έχει βάλει στόχο. Εσύ θα έκανες αυτό το challenge για να βρεις το άλλο σου μισό;

Αν μου έλεγε κανείς να κάνω το challenge που κάνει η Liberty Schultz, μια 24χρονη κοπέλα στην Αμερική, που έχει βάλει σκοπό να βγει 50 πρώτα ραντεβού με κάποιον άγνωστο - είτε που έχει γνωρίσει μέσω dating app, είτε που τις πρότειναν οι φίλοι της - θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση καθώς ακούγεται φουλ κουραστικό και φουλ ουτοπικό.

Εδώ με το ζόρι προσπαθούμε να βγούμε ένα ραντεβού, πώς θα καταφέρουμε να βγούμε 50!

Γιατί όταν ξεκινάς ένα φλερτ στα social, σταματάει να σου απαντάει μετά από δύο ερωτήσεις;

Τα ραντεβού μπορούν να είναι fun!

Η Liberty βέβαια, όπως έχει απαντήσει πολλές φορές στα q&a που έχει κάνει στο Instagram της δεν έχει βάλει κάποιο deadline αναφορικά με το μέχρι πότε θα πρέπει να έχει βγει τα 50 αυτά ραντεβού. Ούτε έχει πει πως αναγκαστικά θα πρέπει να βγει και δεύτερο ραντεβού με κάποιον ή να καταλήξει σε σχέση με κάποιο αγόρι.

Απλά και χαλαρά, όποτε προκύψει κάποια ευκαιρία για να βγει με το αντίθετο φύλο είναι εκεί, πανέτοιμη, με το ειδικό βιβλιαράκι της με διάφορα μικρά dating challenges. Α! Ναι, ξέχασα να σου πω πως η Liberty Schultz όλο αυτό το challenge το ξεκίνησε όχι μόνο για να αυξήσει τις πιθανότητές της να βρει το άλλο της μισό αλλά και για να αποδείξει πως ένα ραντεβού μπορεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ' όσο φαντάζεται κανείς.

Γι' αυτό έχει «σύμμαχό» της το βιβλιαράκι της και κάθε φορά που βγαίνει ένα πρώτο ραντεβού διαλέγουν και μια διαφορετική δραστηριότητα/ ένα διαφορετικό challenge που θα πρέπει να φέρουν εις πέρας με το αγόρι που έχει βγει. Αυτό μπορεί να είναι για παράδειγμα το να βρεθούν σε 3 διαφορετικά εστιατόρια και να δοκιμάσουν διαφορετικά φαγητά αλλάζοντας ταυτόχρονα τη διάλεκτό και το όνομά τους. Ή να πρέπει να ντύσει ο ένας τον άλλο με vintage ρούχα από αντίστοιχο κατάστημα ή να μαγειρέψουν ένα συγκεκριμένο φαγητό παρέα. Όλα είναι πιθανά!

https://www.instagram.com/reel/C5Rrx1LsitO/

Η ίδια πάντως από τον Σεπτέμβρη του 2023 που ξεκίνησε να καταγράφει την πορεία της στα social media με το συγκεκριμένο challenge έχει ήδη βγει 25 ραντεβού, τα οποία δεν ήταν όλα μόνο πρώτα, καθώς υπήρξαν αγόρια που είχε βγει ένα πρώτο ραντεβού και τελικά ήθελαν μαζί της κι ένα δεύτερο.

Να σε αφήνει στο «διαβάστηκε» ή να μη διαβάζει ποτέ το μήνυμά σου; Yπάρχει και χειρότερη επιλογή

Το «volume dating» είναι η λύση για τους singles;

Στην ουσία η 24χρονη Liberty είναι υπέρμαχος των πολλών ραντεβού ή αλλιώς του volume dating. Κάποιος θα μπορούσε να πει για ποιο λόγο να προτιμάει κανείς την ποσότητα αναφορικά με την προσωπική του ζωή και όχι την ποιότητα.

Να όμως κάποια πλεονεκτήματα που έχει το να βγαίνεις πολλά ραντεβού.

Σύμφωνα με την Liberty τα ραντεβού δεν είναι απαραίτητο να θεωρούνται αποτυχημένα. Και πώς το καταρρίπτει αυτό; Kάνοντας σε κάθε ραντεβού και μια διαφορετική δραστηριότητα. Τέλος στα «πάμε για καφέ ή για ποτό». Όταν ένα ραντεβού ακόμα και με έναν άγνωστο έχει κάτι διαφορετικό, πιο δημιουργικό, ακόμα κι αν δεν οδηγήσει στο ερωτικό, σίγουρα θα σου αφησει μια πιο ευχάριστη ανάμνηση κι όχι το ότι σπατάλησες 1 ώρα σε ένα καφέ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, μπορεί να κερδίσεις κι έναν νέο φίλο.

Παράλληλα, το να γνωρίζεις νέο κόσμο είναι σίγουρα ένα συν στη γεμάτη γρήγορους ρυθμούς ζωή που ζούμε. Και είναι πάντα «ανεβαστικό», όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να βγει μαζί σου ένα κανονικό ραντεβού στην εποχή που όλα γίνονται διαδικτυακά. Bέβαια, αυτό προϋποθέτει το να δίνεις την ευκαιρία για ένα ραντεβού, ακόμη και σε άτομα που ενδεχομένως να μην σε έλκυαν με την πρώτη ματιά.

Γιατί πολλές φορές εμείς οι γυναίκες «χαονόμαστε» ψάχνοντας να βρούμε τον τέλειο, τον ιδανικό άντρα και χάνουμε αυτόν που πραγματικά μπορεί να έχει αυτό που αναζητούμε. Μην κρίνεις λοιπόν, από το «πακέτο» και αφέσου σε ένα πρώτο ραντεβού με την πρώτη ευκαιρία.

Σίγουρα πάντως, ένα πρώτο ραντεβού είναι ένα «ταξίδι» και για να κάνουμε αυτό το «ταξίδι» ευχάριστο, πρέπει να το αλλάζουμε περιστασιακά. Αυτό σημαίνει να κάνεις διαλείμματα, να δοκιμάζεις νέες μεθόδους συνάντησης ανθρώπων και, όπως έκανε η Liberty, να αυξάνεις μερικές φορές τα πρώτα ραντεβού.

Αν θα καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό;

Mπορεί ναι, μπορεί και όχι. Η τύχη και η χημεία παίζουν πάντα ρόλο στα θέματα καρδιάς. Σίγουρα πάντως, μπορείς να «ενοχλήσεις» την τύχη σου και να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να βρεις έναν σύντροφο με το να είσαι πιο ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και πρώτα ραντεβού. Δεν λέμε να βγεις κι εσύ 50 πρώτα ραντεβού. Αλλά να είσαι θετική όταν κάποιος σου λέει να βγείτε. Ή γιατί να μην ζητήσεις εσύ το πρώτο ραντεβού από κάποιον;

Η Liberty το λέει ξεκάθαρα, με το να μένεις σπίτι δεν πρόκειται να γνωρίσεις τον πρίγκιπα που περιμένεις, αλλά πολλές φορές δεν μπορείς να δεις πραγματικά και τι τύπος είναι ο άλλος απλά και μόνο πίνοντας καφέ μαζί του.

Επομένως γίνε δημιουργική και πάρε πρωτοβουλία για ένα ραντεβού που αν μη τι άλλο δεν θα είναι κλασσικό, βαρετό, «μια από τα ίδια».