Το Queen.gr συνεχίζει την επικοινωνία με τις αναγνώστριές του (Νέα Στήλη!)

Το Queen.gr συνεχίζει την επικοινωνία με τις αναγνώστριές του (Νέα Στήλη!)

To Queen.gr δίνει συμβουλές σε θέματα προσωπικών σχέσεων.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Αγαπητό Queen.gr,
είμαι φοιτήτρια 20 ετών.. Η ιστορία μου αφορά στον πρώτο μου έρωτα.. Ήμουν 12 ετών όταν γνώρισα ένα αγόρι, από Αθήνα εκείνος και από ένα μικρό χωριό εγώ.. ήμασταν ερωτευμένοι και οι δυο αλλά κανείς δεν τολμούσε να το πει στον άλλον. Υπήρχε μεταξύ μας ένα αθώο και τόσο γλυκό φλερτ που με έκανε να τον ερωτεύομαι περισσότερο.. τα χρόνια περνούσαν και ήμασταν ακόμα ερωτευμένοι.. στα 17 βρεθήκαμε ξανά και δώσαμε το πρώτο μας φιλί, εγώ δεν είχα άλλη σχέση έως τότε γιατί ήθελα να μείνω σ' αυτόν.. όλα αυτά τα χρόνια όμως εκείνος έφτιαξε την ζωή του.. εκείνο το βράδυ ήταν τόσο γλυκός, ήταν εκείνος που ερωτεύτηκα, εκείνος που για χάρη του ξεπερνούσα όλα τα εμπόδια για να είμαι μαζί του..μετά από ένα φιλί, κάποιες αγκαλιές και λίγα μηνύματα τις επόμενες μέρες, χαθήκαμε.. εγώ πέρασα στο πανεπιστήμιο και εκείνος συνεχίζει την ζωή του στην πρωτεύουσα.. τα τελευταία δύο χρόνια έχω σχέση με ένα πολύ καλό παιδί, που με αγαπά και με φροντίζει.. και εγώ τον αγαπώ.. ήθελα ο πρώην να είναι ευτυχισμένος σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή του, όμως πρόσφατα στην πόλη που σπουδάζω βρέθηκε ο πρώτος μου έρωτας.. ήθελα τόσο να τον δω, αλλά δίστασα, καθώς φοβάμαι μήπως δεν τον έχω ξεπεράσει τελικά .. κάθε φορά που τον βλέπω σκέφτομαι ότι ίσως έπρεπε να ήμασταν μαζί.. τόσα δυνατά αισθήματα δε χάνονται εύκολα.. σκέφτομαι ίσως βιάστηκα με την τωρινή μου σχέση, μήπως δηλαδή έπρεπε πρώτα να σιγουρευτώ ότι δε νιώθω απολύτως τίποτα για τον πρώην και τότε να κάνω μια νέα αρχή.. δε θέλω να τον πληγώσω, αλλά μήπως πληγώνω τον ίδιο μου εαυτό; Είμαι μπερδεμένη και γι' αυτό χρειάζομαι μια αντικειμενική άποψη..

Πέγκυ

Η άποψη του Queen.gr:

Πιστεύουμε ότι θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και για ποιον άνδρα από τους δύο τρέφεις αληθινά αισθήματα. Το παρελθόν είναι πολύ γλυκό και συνήθως πασπαλίζεται με όμορφες αναμνήσεις που εξελίσσονται σε φαντασιώσεις και ενδεχομένως υπερβολές, μιας και παραβλέπονται σημαντικά κομμάτια της πραγματικότητας. Αν θεωρείς ότι ο παλιός σου έρωτας είναι ουσιαστικός και ότι μαζί με αυτόν θα μπορούσες να είσαι ευτυχισμένη, τότε μπορείς να επιδιώξεις μια προσέγγιση. Λάβε υπόψη σου ωστόσο ότι αυτός ο άνθρωπος ενδεχομένως να έχει χτίσει μια άλλη σχέση (οπότε να είσαι προετοιμασμένη), όπως επίσης ότι εσύ έχεις έναν σύντροφο τον οποίο σίγουρα δε θα ήθελες να πληγώσεις. Με λίγα λόγια, σκέψου καλά και αναγνώρισε πού οφείλεται αυτή η "εμμονή" σου με την παλιά αγάπη και δράσε ανάλογα.

To Queen.gr περιμένει και τα δικά σας email για θέματα που αφορούν σε προσωπικές σχέσεις!!! Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@queen.dpg.gr