Γυναίκες Vs Ποδόσφαιρο

Γυναίκες Vs Ποδόσφαιρο

Όταν ο καλός σας είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, εσείς τι κάνετε;

Έχω πολλούς φίλους που παίρνουν μαζί τους τα άλλα τους μισά στο γήπεδο. Άλλες έρχονται μαζί τους επειδή δε θέλουν να αφήσουν τον καλό τους στιγμή από τα μάτια τους, άλλες προσποιούνται πως τους αρέσει και άλλες πραγματικά το απολαμβάνουν. Ποια, όμως, είναι η σωστή συμπεριφορά;

Λοιπόν, εξαρτάται. Αν δεν είστε fan του ποδοσφαίρου και δεν σας ενδιαφέρει καθόλου το άθλημα τότε ίσως είναι καλύτερο να μην πάτε καθόλου στο γήπεδο, ή αν πάτε να μιλάτε πολύ προσεκτικά. Φανταστείτε την πρώτη σας ημέρα στο meeting της νέας σας δουλειάς. Κάπως έτσι πρέπει να φερθείτε για να μην τον εκνευρίσετε.

Οι άνδρες παθιαζόμαστε πολύ με τα σπορ και είμαστε ως επί το πλείστον πρόθυμοι να σας μάθουμε όλα όσα ξέρουμε, αρκεί να θέλετε. Αν, λοιπόν, θέλετε να μας ακολουθήσετε στο γήπεδο τότε μην ντραπείτε να μας ζητήσετε να σας κάνουμε ένα ιδιαίτερο.

Υπάρχετε όμως και εσείς εκεί έξω που το παίζετε δήθεν παθιασμένες με τα σπορ τόσο καλά όσο και όταν προσποιείστε οργασμούς. Μόνο που κάποια στιγμή θα το καταλάβουμε, καθώς διαπράττετε και μοιραία λάθη (αλλάζετε για παράδειγμα ομάδα όταν μας γνωρίσετε, πράξη ανεπίτρεπτη για κάποιον fan) που σας προδίδουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς. Αν αγαπάτε τα σπορ ακολουθήστε τον, αν πάλι όχι αλλά θέλετε να είστε κοντά του μην του γίνεστε μόνιμα βάρος αλλά που και που συντροφεύστε τον χωρίς όμως να του σπάσετε τα νεύρα, αν τέλος, τα σιχαίνεστε είναι αστείο να προσποιείστε.