"Ρίξε" το αγόρι που σου αρέσει με ένα sms

"Ρίξε" το αγόρι που σου αρέσει με ένα sms

Η Wind σας δίνει την ευκαιρία με τις χαμηλές τιμές να στέλνετε απεριόριστα sms. Πως όμως θα γράψετε το τέλειο για να ρίξετε το αγόρι της αρεσκείας σας;

Το να γράψεις το τέλειο μήνυμα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζει κάποιος. Το sms σου πρέπει να έχει σαφή σκοπό. Εστίασε σε ένα στόχο ανά μήνυμα ή μία συγκεκριμένη πρόταση. Φρόντισε να προβλέψεις όλα τα εμπόδια τύπου τριήμερα, γενέθλια, εθνικές γιορτές και λοιπά. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα και τρία ακόμα περισσότερο. Έτσι ζήτα βοήθεια και ιδέες από τους φίλους και φίλες σου ή συμβουλέψου το Google αν θέλεις να φανείς ειδήμων σε ένα συγκεκριμένο θέμα όπως π.χ η yoga ή τα προϊόντα μαλλιών ή στα hot στέκια της πόλης. Τέλος μην ξεχνάς να αφήνεις μια πόρτα ανοιχτή ώστε αν δεν πάει κάτι καλά να αντιπροτείνεις κάτι άλλο και να πετύχεις το στόχο σου, που δεν είναι άλλος από την face to face συνάντηση.

Και να θυμάσαι πάντα πως ακόμα και αν κάνει σωστά όλα τα βήματα και χάσεις το αγόρι που ποθείς τα προγράμματα της Wind που έχουν τόσο χαμηλές τιμές στα sms μπορείς πάντα να βάλεις ρότα για να κατακτήσεις άλλη καρδιά. Όσο υπάρχουν φτηνά sms, υπάρχει ελπίδα.