Άλλες παντρεύονται έναν Μάστερ Σεφ...

Άλλες παντρεύονται έναν Μάστερ Σεφ...

Εγώ παντρεύτηκα έναν Μάστ(ε)ρ(ο) Χαλαστή!

Μήπως είστε κι εσείς κα Μάστορα; Μην ανησυχείτε, δεν είναι πολύγαμος ο άντρας σας, απλώς σαν τους περισσότερους άντρες, νομίζει πως είναι ο Μπομπ ο Μάστορας.

Για να μην τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι, είναι γεγονός ότι συνήθως οι άντρες (ή πιο σωστά, κάποιοι άντρες ) είναι πιο επιδέξιοι μάστορες από εμάς τις γυναίκες. Όμως είναι ενός είδους ταλέντο κι αυτό. Δεν είναι γενετικό, αρσενικό προνόμιο όπως θέλουν να νομίζουν.

Αντρούλη μου καλέ, δεν έχω απαίτηση από εσένα να μου χτίσεις το σπίτι. Αντιθέτως, το μόνο που θέλω είναι να μην το γκρεμίσεις. Θα μου άρεσε να άλλαζες καμιά λάμπα που και που, αλλά άμα είναι να σπας τα κρυσταλλάκια του φωτιστικού κατά την διάρκεια της αλλαγής, να μου λείπει. Δεν με πειράζει να μην μαστορεύεις καλά. Με εξοργίζει να μην το παραδέχεσαι και στην συνέχεια να μου κοστίζει διπλά.

Όταν βλέπω σαράντα δύο τρύπες στον τοίχο και μόνο οκτώ κάδρα να κρέμονται (οι υπόλοιπες τριάντα τέσσερις είναι «δοκιμές» μέχρι να πετύχουμε τις σωστές), θέλω να κρεμάσω το ξερό κεφάλι του άντρα μου στον τοίχο. Ακριβώς όπως κρεμάνε οι κυνηγοί τα βαλσαμωμένα κεφάλια από... άλλα ζώα, εξίσου ξεροκέφαλα. Να κρύψουμε και καμιά τρύπα.