Η γυναίκα εν μέσω κρίσης

Η γυναίκα εν μέσω κρίσης

Πως μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να στηρίξει το σύντροφό της αυτήν τη δύσκολη εποχή;

Όταν πρόπερσι ακούσαμε οι περισσότεροι για πρώτη φορά περί οικονομικής κρίσης, μειδιάσαμε ελαφρά. «Φυσικά και δεν θα μας άγγιζε», σκεφτήκαμε οι αισιόδοξοι Νεοέλληνες. Όμως, οι καταστάσεις τελικά δεν εξελίχθηκαν ευοίωνα όπως περιμέναμε και ένας σύγχρονος Τιτανικός έχει ξεκινήσει το ταξίδι του.

Το θέμα είναι πως θα καταφέρουμε να μην καταστρέψει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και εκεί ο κλήρος βαραίνει δυστυχώς ή ευτυχώς περισσότερα εσάς. Εδώ είναι που πρέπει να σταθείτε στο πλάι μας δυνατές, χωρίς μιζέρια και γκρίνια. Απλά χαμογελάστε και ψιθυρίστε μας στο αυτί πως όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να κοκορευόμαστε πως είμαστε το ισχυρό φύλο, αλλά τελικά η φύση σας έχει προικίσει με περισσότερη δύναμη από εμάς.

Κάντε μας να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και φτιάξτε μας τη διάθεση με μικροπράγματα. Πως; Αλλάξτε τη διαρρύθμιση του σπιτιού, αγοράστε λουλούδια, οργανώστε βραδιές με φίλους σπίτι, κλείστε την τηλεόραση, βάλτε μουσική. Φτηνές λύσεις υπάρχουν και σίγουρα αν στύψετε το μυαλό σας όλο και κάτι θα σκαρφιστείτε.