Σεξ με τον κολλητό μου

Σεξ με τον κολλητό μου

Αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλιώς μας βγήκε.

Ονομάζομαι Γεωργία και θα σας πω την ιστορία μου με τον φίλο μου τον Γιάννη. Όταν γνωριστήκαμε είχαμε βγει και οι δύο από μακροχρόνιες σχέσεις και θέλαμε απλά την ησυχία μας. Κάναμε παρέα και σιγά σιγά αρχίσαμε να γινόμαστε αυτό που λένε «κολλητοί».

Δεν υπήρχε ερωτισμός ανάμεσά μας και για 2 χρόνια κάναμε τα πάντα μαζί: φαγητό, ποτό, διακοπές, βόλτες, όλα. Όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει ένα επαγγελματικό, πήγα κι εγώ μαζί του, ξέροντας πως θα ερχόταν μαζί και μία συνάδελφός του που για κάποιο λόγο μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Ευτυχώς αυτή θα ήταν σε διαφορετικό δωμάτιο απ' το δικό μας.

Μια μέρα που έκανα τον τουρίστα αφού ο Γιάννης δούλευε, επέστρεψα στο δωμάτιο, άνοιξα την πόρτα και είδα το Γιάννη γυμνό στο κρεβάτι και τη συνάδελφό του να βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένη με μια πετσέτα. Σοκαρισμένη έφυγα και πήγα για ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου. Τότε συνειδητοποίησα πως αυτό που ένιωθα δεν ήταν αμηχανία, αλλά ζήλια. Τελικά, ήθελα το Γιάννη...

Κατέβηκε κάτω και με ρώτησε τι είχα. Του είπα κάτι βλακείες περί αμηχανίας και δύσκολης θέσης, πράγμα που συνέχισα να λέω και τις επόμενες μέρες που ήμουν ακόμα στραβωμένη από τη ζήλεια μου. Μέχρι που η συνάδελφος έφυγε και μείναμε οι δυο μας. Ήταν τέλεια! Επιτέλους μόνοι, να κάνουμε ό,τι θελουμε. Αλλάξαμε πόλη και φτάνοντας στο καινούριο ξενοδοχείο διαπιστώσαμε ότι το δωμάτιό μας είχε ένα διπλό κρεβάτι.

Ρωτήσαμε για δύο μονά, αλλά το ξενοδοχείο δεν είχε, πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Μην τα πολυλογώ, όταν το βράδυ επιστρέψαμε κατάκοποι στο δωμάτιο, προσφέρθηκα να του κάνω μασάζ. Όπως ήμουν ανεβασμένη στην πλάτη του, δεν μπόρεσε να μη νιώσει την αναστάτωσή μου να τον καίει, πράγμα που τον έκανε να γυρίσει και να με ρωτήσει τι τρέχει. Πριν καλά καλά το καταλάβω, βρεθήκαμε να κάνουμε σεξ με τόση άνεση και οικειότητα σαν να το κάναμε κάθε μέρα.

Από τότε, ο Γιάννης δεν είναι μόνο φίλος μου. Είναι και σύζυγός μου, αφού εκείνο το βράδυ έμεινα έγκυος στα δίδυμά μας.