Αθλητής ή εραστής;

Αθλητής ή εραστής;

Δύο φίλες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Μας λένε Νένα και Αφροδίτη και είμαστε δύο φίλες όμορφες, έξυπνες και ζάπλουτες. Μένουμε στην Εκάλη και σας έχουμε ξαναγράψει, απλά κάθε φορά που μοιραζόμαστε μαζί σας τις ανησυχίες μας και τις περιπέτειές μας δεχόμαστε τρομερή επίθεση, πράγμα που μας στενοχωρεί. Στα Βόρεια προάστια η φιλία και η δικαιοσύνη είναι πάνω από όλα και αυτός είναι ένας λόγος που σας αφηγούμαστε την καθημερινότητά μας.


Την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίσαμε μαζί με τη Νένα να συμμετέχουμε και εμείς στον κλασσικό Μαραθώνιο. Οι συμμαθήτριές μας ετοίμαζαν μήνες τώρα την επάνοδό τους στις κοσμικές στήλες μέσω της αμιγούς άμιλλας, ενώ οι μαμάδες μας ξημεροβραδιάζονταν μαζί με τις φίλες τους στα γυμναστήρια τρέχοντας με τις juicy φόρμες τους σαν κότες σε κοτέτσι. Εντάξει, μπορεί να μην προλαβαίναμε να προπονηθούμε στις μεγάλες αποστάσεις καθώς το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι πάντα φορτωμένο, αλλά καταφέραμε να βρούμε λίγο χρόνο για τα βασικά. Πήγαμε κομμωτήριο, ανανεώσαμε το ντεκαπάζ, κάναμε μανικιούρ- πεντικιούρ και παραγγείλαμε καινούριες φόρμες Abercrombie κατευθείαν από το internet.


Η περιβόητη μέρα έφτασε και το πάπλωμα αποδείχτηκε πιο βαρύ από ότι περιμέναμε. Έτσι με τη Νένα καταστρώσαμε το πιο έξυπνο σχέδιο. Γιατί να τρέξουμε εμείς αφού μπορούσαμε να βάλουμε στη θέση μας το προσωπικό του σπιτιού μας, δηλαδή τον Won που έχουμε στη δούλεψή μας και τον Ton που δουλεύει για την οικογένεια της φίλης μου. Αφού γράψαμε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο τα τυχερά μας νούμερα πάνω στα μπλουζάκια τους, τα ονόματά μας και πολλές καρδούλες και τους εξηγήσαμε τι έπρεπε να κάνουν, καταφθάσαμε με το φιμέ μου τζιπ στο κέντρο της Αθήνας.


Όση ώρα οι δύο εκπρόσωποί μας έτρεχαν στον αγώνα δρόμου των 10km εμείς πίναμε το latte μας και σχεδιάζαμε πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε την πιστωτική της μαμάς μου χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Δυστυχώς, ο Won και ο Ton δεν άντεξαν τη βροχή και το κρύο και τερμάτισαν τελευταίοι. Φυσικά δεν τους βάλαμε μέσα στο αμάξι που θα το λέρωναν, αντίθετα στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ και μετά τη ντροπιαστική τους απόδοση αποφασίσαμε να τους χαρίσουμε για πάντα σε καμιά άλλη οικογένεια που να τους έχει ανάγκη.


Η μαμά της Νένας έγινε έξαλλη με αυτή μας την απόφαση καθώς εδώ και ενάμιση χρόνο διατηρεί ερωτικές σχέσεις με τον εργατικό Ton και τον έχει καψουρευτεί όπως κάνουν και όλες οι υπόλοιπες μαμάδες με το προσωπικό του σπιτιού. Εμείς όχι μόνο δε λυγίσαμε, αλλά δώσαμε τα αθλητικά παπούτσια στο χέρι στους δύο άχρηστους αθλητές, που αποδείχτηκαν καλύτεροι ως εραστές και μάλιστα μεγάλων κυριών. Στην Εκάλη πάνω από όλα είναι η τιμιότητα, η δικαιοσύνη και η φιλία και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε.

Αφροδίτη και Νένα, ετών 29