Μαγειρέψτε και χορέψτε τον στο πιάτο

Μαγειρέψτε και χορέψτε τον στο πιάτο

Μάθετε τα πάντα για τα αφροδισιακά φαγητά.

Πόσες φορές θελήσατε να μαγειρέψετε ένα ρομαντικό δείπνο στο άλλο σας μισό και τελικά καταλήξατε να απολογείστε που δεν ξέρετε να βράζετε ούτε αυγό; Αφήστε τις αλχημείες που μπορεί να καταλήξουν με το λεγάμενο στο κέντρο δηλητηριάσεων και συμβουλευτείτε το eatsomethingsexy.com που έχει φροντίσει τα πάντα για σας. Δημιουργημένο από την ειδική σε θέματα γαστρονομίας Amy Reiley, το εν λόγω site θα γίνει η διαδικτυακή σας πηγή σε ζητήματα σεξ και φαγητού.

Μπορεί σύμφωνα με τις επίσημες αρχές τροφίμων να μην υπάρχουν αφροδισιακά φαγητά, αλλά η αρχαία σοφία έχει διαφορετική γνώμη. Από εκείνα τη μπανάνα που έχει φαλλικό σχήμα μέχρι το έντονο άρωμα της μουστάρδας και της μέντας, τα ξεχωριστά αυτά υλικά θα σας γεμίσουν ενέργεια, θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία του σώματός σας και σας γεμίσουν με πονηρές ορέξεις διεγείροντας σεξουαλικές ορμόνες και νευρώνες που προκαλούν αισθήματα.

Εάν θέλετε να μάθετε από μόνη σας κατά πόσο όλα αυτά ισχύουν, διαβάστε με προσοχή τις συνταγές και επιδοθείτε σε μαγειρική που θα τον χορέψει στο ταψί.

Καλή σας επιτυχία!