Στην αγκαλιά του Μορφέα

Στην αγκαλιά του Μορφέα

Όταν σε παίρνει κυριολεκτικά ο ύπνος.

Ο Δημήτρης είναι πολύ καλό παιδί. Με τα αγγλικά του, τα γαλλικά του, τις σπουδές του και την καλή του τη δουλειά με έχει στα ώπα ώπα. Βόλτες στα καταστήματα τα απογεύματα, εκδρομές τα σαββατοκύριακα και φρεσκομαγειρεμένα δείπνα υπό το φως των κεριών.

Μπορεί να συνδυάζει όλα όσα θα ήθελα να έχει το αγόρι μου και ο μελλοντικός ίσως σύζυγός μου, αλλά δυστυχώς από την πρώτη μέρα της σεξουαλικής μας ζωής το πρόβλημα είναι εκεί για να μου υπενθυμίζει πως δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ο γοητευτικός σύντροφός μου αρχίζει να με αγγίζει, παιχνιδίζει μαζί μου και γινόμαστε ένα ερωτικό κουβάρι που εκτοξεύει ρούχα αριστερά και δεξιά. Τα παθιασμένα φιλιά διαδέχονται τα καυτά χάδια και εκεί που η λίμπιντο έχει αγγίξει την κορυφή και το σεξ είναι ένα βήμα από την πράξη, ακούω το διόλου σαγηνευτικό ροχαλητό του Δημήτρη που απλά αποκοιμιέται στη γυμνή μου αγκαλιά.

Στην αρχή θύμωσα, προσβλήθηκα, έκανα τα στραβά μάτια, δοκίμασα να φορέσω πρόστυχα εσώρουχα, να πασαλειφτώ με λάδια, ακόμα και να φέρω στην παρέα μας σεξουαλικά βοηθήματα. Δυστυχώς ο Μορφέας έχει αποδειχτεί καλύτερη συντροφιά από εμένα για τα βράδια του αγαπημένου μου και εγώ αρκούμαι στη συλλογή με τους δονητές μου. Αφού όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, εγώ αποφάσισα να μείνω σε αυτή τη σχέση κι ας μην έχω την ερωτική ζωή που πάντα ονειρευόμουν.

Τουλάχιστον δεν κοιμάμαι σε άδειο κρεβάτι!