Μια γυναικά απαντά στην αιώνια αντρική απορία: "Μπαλκόνια ή καπούλια"

Μια γυναικά απαντά στην αιώνια αντρική απορία: "Μπαλκόνια ή καπούλια"

Τελικά τι θέλουν οι άντρες;

Τα αγόρια μπορεί να συμπληρώνουν και να νοστιμίζουν τη ζωή μας, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως είναι ένας από τους απλούστερους ζωντανούς οργανισμούς (κάτι σαν την αμοιβάδα). Μπορεί εσείς όταν θέλετε να τον δείτε να ξεκινάτε τη συζήτηση από το "τι καιρό κάνει" μέχρι το "τι θα φάμε σήμερα, μήπως παρεμπιπτόντως να βρεθούμε", αλλά το άλλο σας μισό δε μασάει τα λόγια του. Όταν ζητάει βραστό αυγό για πρωινό, βραστό αυγό θέλει και προς θεού μην κάνετε το λάθος να του φέρετε κρουασάν, μαρμελάδες, ντόνατς και άλλα συναφή. Ο κύβος ερρίφθη.

Κάπως έτσι, από τα μαθητικά τους χρόνια κι όλας, τα αγόρια βρίσκονται μπροστά στο δυσεπίλυτο δίλημμα που βασανίζει γενιές τεστοστερόνης και τους καλεί να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο ερωτογόνες γυναικείες ζώνες. "Στήθος" ή "Οπίσθια" μουρμουρίζουν οι ζαλισμένοι έφηβοι στους σχολικούς διαδρόμους, ονειρευόμενοι αχαλίνωτο σεξ, απλώνοντας χέρια, κάνοντας χειρονομίες και ανοίγοντας με μοναδική μαεστρία τα κουμπώματα από τα εσώρουχα των αγνών κοριτσιών.

Από τότε μέχρι σήμερα περάσατε κάμποσα τεστ, δώσατε Πανελλήνιες και κερδίσατε μία θέση στη δουλειά που σας αξίζει. Σας αρέσει εκείνος ο μελαχρινός τύπος που σαστίζει κάθε φορά που σκύβετε να πιάσετε κάτι από την τσάντα σας, κι εκείνος με τη σειρά του διαθέτει ακόμα το χάρισμα του "χρυσοδάκτυλου" που τρυπώνει ανενόχλητος κάτω από τα εσώρουχά σας.

Δε χρειάζεται να αναρωτιέστε τι προτιμάει ο δικός σας "ένας και μοναδικός" και σταματήστε να κάνετε γκάλοπ ανάμεσα στους φίλους σας γιατί οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι όσες και οι ερωτήσεις σας. Οι άντρες είναι ο "καλός ο μύλος" και τα αλέθουν όλα. "Κοντές, ψηλές, αδύνατες, χοντρές, όλες καλές", όπως τραγουδούσε χρόνια πίσω ο Χαριτοδιπλωμένος. Έχετε ζουμερά ολοστρόγγυλα στήθη; Οι γλουτοί σας θυμίζουν καπούλια σε άλογο κούρσας; Κουνιέστε σαν τη Shakira σε παράκρουση παρά το μικρό σας πωπό και τον τρελαίνετε με τα μακριά σας μαλλιά; Το στήθος σας θυμίζει μικρά σφιχτά lime αλλά το στριμώχνετε μέσα σε φουσκωτά εσώρουχα για να φαίνεται μεγαλύτερο;

Ό, τι και να κάνετε να ξέρετε πως κανείς δε θα κάτσει μαζί σας για τα σωματικά σας προσόντα. Όσο "γαζέλα" και να είστε να θυμάστε πως υπάρχει και η τρίτη κατηγορία αντρών που μπορεί να γουστάρει τα "μπαλκόνια με θέα" να τρελαίνεται με τα χαρισματικά οπίσθια, μα πάνω από όλα να στέκεται δίπλα σας γιατί πολύ απλά στο τέλος της μέρας τον κάνετε να χαμογελάει!