Πότε οι γυναίκες φτάνουν σεξουαλικά στην κορυφή;

Πότε οι γυναίκες φτάνουν σεξουαλικά στην κορυφή;

Ένας μύθος καταρρίπτεται.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ. Όπως πως η γυναίκα μπορεί να χάσει την παρθενιά της με ένα ταμπόν, όμως, καθώς τα χρόνια περνούν και μεγαλώνετε οι μύθοι αυτοί γίνονται λίγο πιο περίπλοκοι.

Ένας από αυτούς αναφέρει πως ενώ οι άνδρες φτάνουν στη σεξουαλική τους ακμή στα 18, αντίστοιχα οι γυναίκες αγγίζουν την κορυφή στα 28 τους χρόνια. Με αποτέλεσμα άνδρες και γυναίκες να μην μπορούν να συγχρονιστούν. Μόνο που δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι.

Η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι καταδικασμένη να είναι «ασύγχρονη». Μπορεί τα επίπεδα της τεστοστερόνης να κορυφώνονται στους άνδρες ταυτόχρονα με την ενηλικίωση τους στα 18 τους χρόνια, όμως οι ορμόνες είναι μόνο ένας μικρός παράγοντας που επηρεάζει τη σεξουαλική απόδοση και τη σεξουαλική ζωή των γυναικών δεν την χαρακτηρίζει καμία τέτοια σεξουαλική κορύφωση. Αν θέλετε με τον καλό σας να έχετε ταυτόχρονα διάθεση για σεξ, πρέπει απλά να συγχρονίσετε τη λίμπιντό σας κάνοντας μόνο μαζί σεξ κάθε λίγες ημέρες (τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα). Και μην ξεχνάτε πως όσο πιο πολλές φορές εξασκείτε το άθλημα τόσο περισσότερη διάθεση θα έχετε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.