Μου είπε να χωρίσουμε αλλά τον θέλω ακόμα, τι να κάνω;

Μου είπε να χωρίσουμε αλλά τον θέλω ακόμα, τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Καλησπέρα. Με λένε Μαίρη. Είμαι 20 ετών και είχα μια σχέση με έναν άνθρωπο 6 χρόνια και τον αγαπώ πολύ. Ζούσαμε με πολύ αγάπη αλλά και ζήλια. Καθημερινά περίμενε να τον πάρω αγκαλιά και να χαλαρώσουμε από την καθημερινότητα που μας κούραζε. Πρόσφατα χωρίσαμε, ήταν ένας από τους δεκάδες τσακωμούς που πάντα λέγαμε πως θα τελειώσουμε και πάντα όλα άλλαζαν. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό υπήρχε αγάπη αλλά οι τσακωμοί δεν έλειπαν ποτέ. Ο τελευταίος ήταν ηρωικός αλλά αισθάνομαι πως τον έχασα για πάντα. Mου είπε πως ήθελε να τελειώσουμε, πως έχει καταλάβει πως δεν έχω να του δώσω τίποτα και αυτός πάνω στην ένταση μου είπε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Επίσης μου είπε πως ίσως να είμαστε μαζί ξανά κάποια στιγμή. Τον αγαπώ και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν αντέχω να τον χάσω, τι να κάνω; Συνεχώς του τηλεφωνώ και δεν παίρνω απάντηση και πάντα αυτό γίνεται, κάνω τα πάντα για μας και εκείνος τίποτα.


Η απάντηση του Queen.gr:

Αγαπητή Μαίρη, ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να βιώσει κανείς, αλλά εσύ ίσως είσαι αρκετά μικρή σε ηλικία. Αυτό σημαίνει πως έχεις ενθουσιασμό, πάθος, αλλά και την αίσθηση του απόλυτου, δηλαδή πως όλα είναι είτε «μαύρο», είτε «άσπρο». Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείς γιατί τσακώνεστε με το σύντροφό σου και τι σας οδήγησε στο χωρισμό. Μήπως περισσότερα πράγματα σας χωρίζουν, παρά σας ενώνουν; Εάν σπαταλάτε περισσότερο χρόνο σε καυγάδες παρά σε ουσιαστική συνύπαρξη μετά από τόσα χρόνια τότε ίσως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα κατάματα. Αυτό σημαίνει πως επειδή οι σχέσεις είναι κάτι το ζωντανό, ο χρόνος, η καθημερινή τριβή και άλλοι παράγοντες επιφέρουν φθορά που πολλές φορές δεν επιδιορθώνεται.
Προς το παρόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις, να αποστασιοποιηθείς λίγο, να σταματήσεις να τον παίρνεις τηλέφωνο γιατί μόνο χειρότερα κάνεις τα πράγματα και να σκεφτείς πολύ σοβαρά. Μήπως έχεις δώσει στον εαυτό σου το ρόλο του θύματος και αφήνεις το σύντροφό σου να παίζει το παιχνίδι με τους δικούς του κανόνες;
Να θυμάσαι πως κάθε τέλος σημαίνει μία καινούργια αρχή, δες τη θετική όψη της κατάστασης και χαμογέλα γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Περιμένουμε τα γράμματά σας στο info@queen.dpg.gr