Πελαγοδρομίες ή αλλιώς μείνετε στο θέμα

Πελαγοδρομίες ή αλλιώς μείνετε στο θέμα

Με απλά λόγια πως μια γυναίκα μπορεί να κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα του καλού της.

Επειδή έτοιμες είστε για καυγά θα σας το εξηγήσω από την αρχή πως δεν είμαι κάποιο φαλλοκρατικό γουρούνι που πιστεύει πως οι άνδρες είναι τέλειοι και θέλει να κάνει εσάς τις γυναίκες εκπαιδευμένα στρατιωτάκια, αλλά όπως και να το κάνουμε η στήλη λέγεται «στο μυαλό του άνδρα», οπότε εσάς τις γυναίκες θα ξεψαχνίσω και μάλιστα σε βάθος.

Βρήκα, λοιπόν, ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σας είτε είστε σύντροφοί μας, είτε μητέρες, είτε φίλες, είτε συγγενείς μας: πελαγοδρομείτε. Για να μας εξηγήσετε κάτι παράξενο για παράδειγμα που είδατε στο δρόμο, θα πρέπει να ξεκινήσετε την κουβέντα με το γιατί βγήκατε από το σπίτι, πως καταλήξατε στο κέντρο, ποιους συναντήσατε, τι φορούσαν, όλους τους πιθανούς συσχετισμούς και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα όταν καταλήξετε απλά να μην σας ακούμε.

Δεν ξέρω αν ο νους σας είναι τόσο πολυσχιδής που δεν μπορείτε να τον ελέγξετε, πάντως η αλήθεια είναι μια. Βαριόμαστε. Δεν μας νοιάζει. Δεν θέλουμε να μάθουμε. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα πληροφορίες στον ήδη φορτωμένο εγκέφαλό μας. Για αυτό την επόμενη φορά σας παρακαλώ συγκεντρωθείτε και μπείτε γρήγορα και λακωνικά κατευθείαν στο θέμα. Αν όχι, τότε δυστυχώς το σύμπαν δε θα συνωμοτήσει υπέρ σας και εμείς θα σας δείξουμε την παλάμη μας για να μιλήσετε σε εκείνη (a.k.a. talk to the hand).