Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Καλησπέρα, ονομάζομαι Θεοδώρα και είμαι 22 ετών. Είμαι μία πολύ όμορφη κοπέλα και σπουδάζω Ιατρική. Δεν περνάω απαρατήρητη ποτέ μου. Τέλειο αυτό, αλλά δε μπορώ με τίποτα να κάνω σχέση. Όλοι θεωρούν πως θα απατάω, γιατί είμαι πολύ όμορφη και θα ενδίδω σε πειρασμούς, επειδή όλοι με γουστάρουν. Είχα μόνο τρεις ερωτικούς συντρόφους και ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα.
Έχω μείνει μέσα Σάββατο βράδυ, ενώ ο σύντροφός μου βγήκε για να μην τσακωθούμε. Με πλησιάζουν πολλοί, κάποιοι μάλιστα μου αρέσουν και θέλουν να προχωρήσουμε και να βρισκόμαστε, αλλά με την αποκλειστικότητα που ζητάω κολλάνε.
Δεν διαλέγω ούτε τους πιο όμορφους, δε διαλέγω καν συνομήλικους. Θέλω κάποιον μεγαλύτερο, μήπως και είναι πιο ώριμος, αλλά και πάλι βγαίνω με κάποιον που είναι στα 31.
Δυστυχώς και εκείνος απορεί τι θέλω μαζί του και δε με εμπιστεύεται. Ενώ προχωρήσαμε και πάλι έχει αμφιβολίες για εμένα και για το ποια είναι τα κίνητρά μου και τι κάνω μαζί του.
Έχω απελπιστεί, είναι κρίμα γιατί είμαι όμορφη και αξιόλογη κοπέλα και έχω βαρεθεί να είμαι μόνη μου και κάθε πρωτοχρονιά να εύχομαι φέτος να κάνω μια καλή σταθερή σχέση.
Σας ευχαριστώ πολύ,

Θεοδώρα.

Η απάντηση του Queen.gr:

Θεοδώρα γεια σου. Εκτός από το ότι είσαι όμορφη κοπέλα, νομίζω δε μοιράζεσαι τίποτα άλλο για τον εαυτό σου μαζί μας. Η ομορφιά να ξέρεις πως είναι κάτι αυταπόδεικτο για το οποίο δε χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς. Από την άλλη όσο πιο πολύ ασχολείσαι με αυτήν τόσο λιγότερο πλάθεις το χαρακτήρα σου. Ο λιβανέζος ποιητής Kahlil Gibran είχε πει πως «η ομορφιά δεν είναι στο πρόσωπο, αλλά στην καρδιά» και νομίζω δεν το έχεις ενστερνιστεί καθόλου.
Σημασία δεν έχει εάν ο άλλος θα νιώσει ανασφάλεια, εάν θα σε κατηγορήσει πως δεν είσαι πιστή, εάν θα σε παρατήσει, αλλά για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά και κατά πόσο ισχύουν. Μήπως τους καλλιεργείς εσύ την ανασφάλεια με τον τρόπο σου; Επίσης, εάν είσαι σωστή με το αγόρι σου και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου δεν υπάρχει λόγος να συγχύζεσαι κάθε φορά που οι άλλοι σε κατηγορούν για κάτι. Μόνο κάτι που έχει πραγματική υπόσταση θα έπρεπε να μπορεί να σε ταρακουνήσει.
Όσο προβάλλεις την ομορφιά σου κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη Θεοδώρα, γιατί θυμίζοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω από το δέντρο, καμιά φορά σου αρκεί να τα βλέπεις με το γυαλιστερό τους περιτύλιγμα χωρίς να σε νοιάζει να τα ανοίξεις.
Αποχωρίσου για λίγο τον καθρέφτη, κοίταξε τον εαυτό σου χωρίς αντανάκλαση και αγκάλιασε τις αδυναμίες σου, τα λάθη σου, τις γρατσουνιές σου. Αυτά είναι που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο σύνολο και όταν το καταλάβεις και το αποδεχτείς, τότε θα το εισπράξουν και αυτοί που πρέπει.

Σε ευχαριστούμε.