Και κομμωτής και εραστής

Και κομμωτής και εραστής

Όταν ο κομμωτής αποδεικνύεται τόσο καλός στο κρεβάτι όσο και στο ψαλίδι.

Ποτέ δε φανταζόμουν τον εαυτό μου στο πλάι ενός κομμωτή. Πάντα ήθελα τον άνδρα πιο «αντρουά», ώσπου η κομμώτριά μου έμεινε έγκυος και αναγκαστικά έπρεπε να βρω κάποιον να μου περιποιηθεί τη φράντζα.

Μόνο που πήγα για μαλλί και τελικά όχι απλά κουρεμένη βγήκα, αλλά παντρεμένη. Τον άντρα μου, λοιπόν, τον γνώρισα στο κομμωτήριό του πριν έξι χρόνια. Όταν μπήκα δειλά και δύσπιστα σε αυτόν το ναό κομμωτικής δεν περίμενα να αντικρύσω έναν τέτοιο άνδρα. Ψηλός, μελαχρινός, καλοντυμένος, αλλά με ένα ψαλίδι στο χέρι. Σίγουρα gay σκέφτηκα και έκατσα στο λουτήρα να με λούσει. Το άγγιγμά του σε συνδυασμό με το άρωμα του σαμπουάν ξύπνησαν τις αισθήσεις μου και η συνέχεια εξελίχτηκε στην πολυθρόνα του κομμωτηρίου την οποία σε ένα μήνα επισκέφτηκα τέσσερις φορές για να χτενίσω, να βάψω, να περιποιηθώ την κόμη μου αλλά κυρίως για να φλερτάρω με τον κούκλο κομμωτή, που τελικά μόνο ομοφυλόφιλος δεν ήταν.

Εκείνος κατάλαβε πως δεν ήμουν η Ραπουνζέλ και εν τέλει έκανε το βήμα και μου πρότεινε να βγούμε για φαγητό. Το ένα rendez-vous έφερε το άλλο, το σεξ στο σπίτι του έγινε συγκατοίκηση στο δικό μου μετά από μερικούς μήνες και σήμερα μετράμε 3 χρόνια παντρεμένοι. Και στα δικά σας.

Εύη, ετών 33