Τι γίνεται όταν εκείνος φεύγει διακοπές χωρίς εσάς;

Τι γίνεται όταν εκείνος φεύγει διακοπές χωρίς εσάς;

Πέντε τρόποι να του αλλάξετε τα πλάνα.

Φέτος τα Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα. Γευτήκατε τις πιο νόστιμες λιχουδιές, διασκεδάσατε μέχρι το πρωί και προλάβατε να επισκεφθείτε ακόμα και τους Δελφούς με το λεγάμενο μήπως και μάθετε κανένα χρησμό για το μέλλον αυτής της σχέσης. Οι φίλοι του αποδείχτηκαν παιδιά- διαμάντια, ο ίδιος σας κέρδισε με την τρυφερότητα και την καλοσύνη του και όλα μοιάζουν με τα παραμύθια που σας διάβαζε η γιαγιά σας για να αποκοιμηθείτε. Τι γίνεται όμως όταν εκείνος οργανώνει ταξίδι- αστραπή προς χιονισμένο προορισμό και σας αφήνει "μπουκάλα" αγκαλιά με τις γάτες σας και την άδειά σας που έφτασε στο τέλος της;

Κανονικά δε θα έπρεπε να σας πειράζει που το μελαχρινό αγόρι αποφάσισε να φύγει για λίγες μέρες από την αγκαλιά σας για να γλιστρήσει στις λευκές βουνοκορφές των Άλπεων με την οικογένειά του. Επιτέλους έχετε την ευκαιρία να δείτε τις φίλες σας, να δειπνήσετε με τους γονείς σας, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να κάνετε όλα αυτά που δεν προλαβαίνετε όταν εκείνος βρίσκεται μέσα στο πόδια σας (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Εάν όμως νιώθετε αδικημένη, στνοχωρημένη, πικραμένη, παραγκωνισμένη, παραμελημένη και δε συμμαζεύεται, τότε ακολουθείστε τα παρακάτω και κρατήστε τον κοντά σας με το ζόρι. Την επόμενη μέρα μπορεί να σας δώσει τα Louboutin στο χέρι, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάνει αυτό που θέλετε.

  • Προφασιστείτε πως δε νιώθετε καλά. Το στομάχι σας πονάει, το κεφάλι σας πάει να σπάσει, τα πόδια σας τρέμουν, οι αμυγδαλές σας έχουν πρηστεί και θα μπορούσατε να είστε από βαριά άρρωστη μέχρι έγκυος. Οι τύψεις θα τον κάνουν να ακυρώσει τα εισιτήριά του και να μείνει δίπλα σας να σας κρατάει το χέρι. Όταν καταλάβει πως του είπατε ψέμματα απλά δε θα σας ξαναμιλήσει.
  • Κρύψτε του τη βαλίτσα. Προσφερθείτε να τον πάτε εσείς στο αεροδρόμιο και όταν εκείνος δε βλέπει απλά ξεφορτωθείτε τις αποσκευές του και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όσο ελαφρά και να ταξιδεύει αποκλείεται να επιλέξει να "πετάξει" με μηδέν αποσκευές μέσα στο καταχείμωνο. Εναλλακτικά, βάλτε του μέσα στη χειραποσκευή οτιδήποτε απαγορεύεται να μεταφέρει, από υγρά και αρώματα, μέχρι χειροπέδες και μαχαίρια.
  • Τηλεφωνήστε στο αεροδρόμιο για βόμβα. Μιλήστε με βαριά φωνή, αποφασισμένη και απειλήστε πως αν δεν ακυρωθεί η πτήση, θα τινάξετε το αεροπλάνο στον αέρα. Σε περίπτωση που σας πιστέψουν και δείτε τον καλό σας να επιστρέφει στην αγκαλιά σας, μήπως να αναθεωρήσετε τη μέχρι τώρα επαγγελματική σας πορεία και να ξεκινήσετε πρόβες για κάποια επιθεώρηση;
  • Εάν δεν πιάσει τίποτα από τα προηγούμενα δε σας μένουν και πολλές εναλλακτικές. Ξαπλώστε κάτω από τις ρόδες του αεροπλάνου και αρνηθείτε να σηκωθείτε παρά μόνο αν ακυρωθεί η πτήση. Φροντίστε να φοράτε μαύρα γυαλιά, καπέλο, ίσως και περούκα γιατί εάν σας αναγνωρίσει, μάλλον όχι μόνο θα μπει στο αεροπλάνο αλλά αυτή τη φορά προς άγνωστο προορισμό και μάλιστα χωρίς εσάς.