Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Το γράμμα της αναγνώστριας:


Μόλις είχα χωρίσει και όπως καταλαβαίνετε δεν είχα όρεξη για τίποτα. Πήγαινα στη δουλειά και το δάκρυ «κορόμηλο». Μια μέρα μπαίνω στη σελίδα μου στο facebook και βλέπω ότι με είχε "σκουντήξει" κάποιος άγνωστος τον ρώτησα αν τον ξέρω αυτός μου αποκρίθηκε ότι το έκανε τελείως τυχαία. Είχε πολύ χιούμορ και αρχίσαμε να μιλάμε καθημερινά. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω ότι είναι 18 χρόνια μεγαλύτερός μου, κάτι το οποίο δεν με προβλημάτισε, αν και όλα αυτά τα κατέκρινα, και μετά από καιρό συναντηθήκαμε και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή
που τον είδα. Ο τρόπος του, η εμπειρία του, όλα ήταν διαφορετικά. Μετά το πρώτο ραντεβού, ακλούθησε ένας τσακωμός που μας οδήγησε σπίτι του και κάναμε τρελό και παθιασμένο σεξ απέναντι από το τζάκι, το καλύτερο σεξ που έχω κάνει. Το ξέρω είναι μεγάλη η διάφορα αλλά εγώ είμαι τρελά ερωτευμένη και δεν με νοιάζει! Κάνουμε όνειρα για μας με δυσκολίες αλλά τα κάνουμε.

Ποιος είπε ότι είναι λάθος, αφού στον πόλεμο και στον ερώτα όλα επιτρέπονται;


Έλενα, 23 ετών.

Η απάντηση του Queen.gr:

Αγαπημένη Έλενα, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και όπως φαίνεται από την ιστορία σου, τώρα το ίδιο ισχύει και στο facebook. Αφού δε σε ενόχλησε που ένας άγνωστος άρχισε να σου μιλάει ξαφνικά στο διαδίκτυο και μάλιστα τον συνάντησες από κοντά, κάτι που να ξέρεις είναι επικίνδυνο γενικότερα, τότε εμείς είμαστε μαζί σου. Μπορεί η διαφορά ηλικίας μεταξύ σας να είναι περίπου είκοσι χρόνια που δεν τη λες και αμελητέα, ίσως όμως εσύ να είσαι πιο ώριμη από τους συνομηλίκους σου και εκείνος ένα «ατίθασο νιάτο» ετών σαράντα ένα. Όπως και να έχει μια χαρά έχετε βρει τη χρυσή τομή, είσαι ερωτευμένη, το σεξ είναι παθιασμένο και ονειρεύεστε αγκαλιασμένοι την επόμενη μέρα. Συνεχίστε να ζείτε με πάθος, κλείστε τα αυτιά στη σοβαροφάνεια και γυρίστε την πλάτη στον πόλεμο.

Προσοχή μόνο γιατί το τζάκι καίει και δε θέλουμε να «καεί» η γούνα σας!