Κολλητές φίλες και στο σεξ

Κολλητές φίλες και στο σεξ

Είμαστε δυο φίλες από μικρές στη γειτονιά. Ένα χρόνο περίπου πριν, καθώς εδώ όπου μένουμε έχουμε θάλασσα, είχαμε πάει στο παραλιακό γειτονικό κλαμπάκι για ξεφάντωμα μέχρι πρωίας όπως άρμοζε στην ηλικία μας. Εκεί γνωρίσαμε τον Βασίλη, τον οποίο πάντα τον ξέραμε αλλά ποτέ δεν έτυχε να συστηθούμε. Εκείνο το βράδυ λοιπόν, αφού φορούσαμε τα σέξι αποκαλυπτικά μινάκια μας και το μαύρισμα μας ήταν σούπερ ο Βασίλης έδειχνε φανερό ενδιαφέρον αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε για ποια από τις δύο.

Όμως με τη Σύλβια έχουμε μάθει να μοιραζόμαστε τα πάντα, ακόμα και αυτόν άμα χρειαζόταν. Περιμέναμε ότι θα ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μας, γιατί δεν είχαμε ξαναμοιραστεί κάτι τέτοιο. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως το αναμενόμενο. Ο Βασίλης λίγο αργότερα πήγε παραπέρα να μιλήσει με τους κολλητούς του, και δύο ώρες αργότερα όταν επέστρεψε ήταν τύφλα.

Ξαφνικά μας έπιασε από τη μέση και τις δύο, αλλά είχαμε ήδη ξενερώσει στη θέα ενός πιωμένου ωραίου. Είχε αρχίσει να ξημερώνει και αποφασίσαμε ότι δεν θα γινόταν τίποτα. Έτσι καθώς χαιρετίσαμε τον Βασίλη και την παρέα του, ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε σπίτι. Καθώς φεύγαμε ακούσαμε μια γνώριμη φωνή πίσω μας. Ήταν ο Βασίλης φυσικά. Μιας που τον είδαμε σε αυτή την κατάσταση προσφερθήκαμε να τον γυρίσουμε σπίτι. Όταν φτάσαμε εκεί, άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και να κοιτάζει επίμονα προς το μέρος μας. Ο αδελφός του άκουσε το θόρυβο, ήρθε να δει τι συμβαίνει. Εκεί κάναμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας..

Πέππυ-Σίλβια,19