Δείξε μου το κινητό του να σου πω πόσες γκόμενες είχε

Δείξε μου το κινητό του να σου πω πόσες γκόμενες είχε

Κοιτάξτε τον στα χέρια.

Αγχώνεστε να είστε στη μόδα κρατώντας το πιο σύγχρονο κινητό και περνάτε το χρόνο σας κατεβάζοντας εφαρμογές, σερφάροντας στο διαδίκτυο και ανταλλάσοντας ηχητικά μηνύματα και φωτογραφίες με τις κολλητές σας. Τι συμβαίνει όμως όταν το καινούργιο σας αγόρι έχει στην κατοχή του ένα από τα πιο εξελιγμένα κινητά νέας γενιάς, ή αλλιώς "smartphones";
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η μάρκα του κινητού του λεγάμενου μπορεί να μας μάθει πολλά τόσο για την ψυχολογία του όσο και για το παρελθόν του σε σχέση με τις προηγούμενες σχέσεις του.
Έτσι, εάν έχει κινητό Android, ασχολείται με δραστηριότητες εφηβικές, δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία με τις γυναίκες και γενικώς δε χρειάζεται να ανησυχείτε.
Εάν είναι κάτοχος κινητού Blackberry τότε ακόμα καλύτερα καθώς αυτό υποδηλώνει πως ο καλός σας είτε είναι μεγαλοστέλεχος σε εταιρεία, είτε απλά δεν έχει χρόνο για χάσιμο επομένως και μηδενική προσωπική ζωή.
Τέλος, εάν έχει iPhone, τότε έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Το αγόρι σας είναι αρκετά δραστήριο, έχει μπόλικη ώρα στη διάθεσή του να αφιερώσει στις αμέτρητες δυνατότητες του Apple κινητού και προφανώς επιδίδεται συχνά στο σπορ του κυνηγητού κοριτσιών. Προσοχή και πάρτε τα μέτρα σας!