Κολλημένη στον τοίχο

Κολλημένη στον τοίχο

Ένας άνδρας που με τις πιέσεις του κατάφερε αυτό που ήθελε.

Στο πατρικό μου σπίτι, στο Αγρίνιο, υπάρχει μια αυλή από πίσω. Εκεί μεγάλωσα και έχω πολλές, στην πλειοψηφία καλές, αναμνήσεις. Μετακόμισα Αθήνα αργότερα για να σπουδάσω στη Φιλοσοφική αλλά συχνά πήγαινα στους γονείς μου.

Εκεί λοιπόν κοντά στην γειτονιά μετακόμισε κάποια στιγμή ένας άνδρας. Οι γονείς μου τον σχολίαζαν αρνητικά και έλεγαν πως κάτι παράξενο υπάρχει πάνω του, αλλά όποτε επέστρεφα στο πατρικό και τον έβλεπα κάτι με τραβούσε πάνω του. Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας και, αν και δεν ήταν αντικειμενικά όμορφος, είχε κάτι το περίεργα γοητευτικό.

Ήρθε εκείνος και μου μίλησε μια μέρα. Στη αρχή ήταν ευγενικός, αλλά τη δεύτερη και την τρίτη φορά που τον συνάντησα άρχισε να γίνεται φοβερά πιεστικός. Μου είπε πόσο όμορφη με βρίσκει και πόσο με θέλει και πόσο πολύ με σκέφτεται από την πρώτη στιγμή που με είδε. Ένα βράδυ που γυρνούσα σπίτι εμφανίστηκε μπροστά μου. Χωρίς να το καταλάβω, με κόλλησε στον τοίχο.. σε εκείνη την αυλή… με έγδυσε και κάναμε σεξ. Πρώτη φορά έζησα μια τέτοια εμπειρία.

Ισμήνη, 23