Σαλόν ντε Κατινάζ

Σαλόν ντε Κατινάζ

Τι γίνεται όταν το ρητό "Τα εν οίκω μη εν δήμω" πάει περίπατο;

Μπορεί να περάσατε όλο σας το καλοκαίρι αγκαλιά με το πλουμιστό σας μαγιό, το σούπερ μαυριστικό σας αντιηλιακό και το μελαχρινό αγόρι στο μυαλό σας, αλλά φαίνεται πως τα ατελείωτα εισιτήρια με προορισμό το περιβόητο νησί έπιασαν τόπο, τα μεθυσμένα σας βράδια δεν πήγαν στράφι και το ένστικτό σας κέρδισε το στοίχημα από την τσαλακωμένη σας αξιοπρέπεια, με έπαθλο -τι άλλο- αυτό που πραγματικά αξίζατε.

Ο δικός σας "Mr Big" έχει όνομα, δε μένει σε ξενοδοχείο και ξέρει να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή κάθε στιγμή της ημέρας. Σε αντίθεση όμως με τον ομώνυμο χαρακτήρα, παίζει στα δάχτυλα την τεχνολογία, στέλνει email, whatsapp, bbm, sms και όλα τα υπόλοιπα μηνύματα του "σατανά" με ταχύτητα πούμα (δεν εννοούμε τη γνωστή φίρμα αθλητικών) και σαν άλλο "χέλι" τρυπώνει πού και πού και στα δικά σας "χωράφια". Από τα επαγγελματικά σας ραντεβού, μέχρι τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την αποτρίχωση μπικίνι, το πάρτι έκπληξη, το ταξίδι στο Λονδίνο, τη συνταγή των ιδανικών pancakes και τις ερωτικές επιδόσεις της μισής Αθήνας που μοιράζονται μαζί σας η Τζένη, η Τζούλια, η Τζίνα, η Τζέση και όλες οι υπόλοιπες φιλενάδες σας, το μουσάτο αγόρι διαβάζει κάθε σας κίνηση και σας αποκρυπτογραφεί όπως ο Σαμπολιόν τη "Στήλη της Ροζέττας".

Μη βάλετε τα κλάματα, άλλωστε μισή ντροπή δική του που ψαχουλεύει τα πράγματά σας και μισή δική σας που το "κατινάζ" έχει γίνει το αγαπημένο σας σπορ. Σα γνήσια νοικοκυρά και κορίτσι από σπίτι γνωρίζετε πολύ καλά πως όταν βγάζετε τα άπλυτά σας στη φόρα, αυτά "βρωμάνε", γι' αυτό φροντίστε να βάζετε πιο συχνά "πλυντήριο".

Όχι, δεν εννοούμε να αλλάξετε κωδικούς και να σβήνετε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αντίθετα επειδή όπως είπε και ο Jean Paul Sartre, "words are loaded pistols", σκεφτείτε καλύτερα την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το στόμα σας και θα πληκτρολογήσετε στην κολλητή σας κάτι που θα εκθέτει την ιδιωτική σας ζωή.

Μιλήστε για τον καιρό, συγκρίνετε το ευρώ με τη δραχμή, συζητήστε για τέχνη και κανονίστε να παρακολουθήσετε εκείνα τα σεμινάρια φωτογραφίας στο περιβόητο Newshool.Athens που τόσο καιρό συζητάτε. Το μελαχρινό αγόρι και η ζεστή του αγκαλιά έχουν χώρο μόνο για σας και μάλιστα πριβέ, γι' αυτό κρατήστε "σιγή ιχθύος" και θα ανταμειφθείτε!