Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Ο πασχαλινός έρωτας.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Αγαπητό Queen.gr,
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε. Σας γράφω σχετικά με μία ιστορία αγάπης που με έχει στιγματίσει και ακόμα δε μπορώ να ξεπεράσω.

Τον Πάνο τον γνώρισα τυχαία σε ένα μπαρ της Σαντορίνης κατά τη διάρκεια των πασχαλινών μου διακοπών. Ήπιαμε, ανταλλάξαμε ματιές, χορέψαμε και καταλήξαμε στην παραλία να μετράμε τα αστέρια. Δυστυχώς την επόμενη μέρα ταξίδευα πίσω με προορισμό την Αθήνα και έτσι είπαμε πως θα τα πούμε όταν επιστρέψει και αυτός, δηλαδή σε μία εβδομάδα. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα και email, ενώ δεν αργήσαμε να κανονίσουμε και το πρώτο μας ραντεβού. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι με το μηχανάκι του, πήγαμε πρώτα ένα ρομαντικό περίπατο στην Ακρόπολη και μετά κατευθυνθήκαμε στο αγαπημένο του μπαρ.

Αυτό το αγόρι μου άρεσε τόσο πολύ, δε μπορώ να σας εξηγήσω γιατί αλλά ασκούσε μία ακαταμάχητη έλξη πάνω μου. Η σχέση μας προχώρησε, ο πρώτος μήνας πέρασε και μετά ξαφνικά απλά εξαφανίστηκε.

«Έχω πάρα πολύ δουλειά, δε μπορώ να κάνω έξοδα, είμαι πολύ μπερδεμένος», ήταν μερικές από τις σκόρπιες κουβέντες που μου είπε. Έκτοτε, δεν τον ξαναείδα και ό, τι μήνυμα και να του έστειλα δεν απάντησε. Τι λέτε να σημαίνει αυτό γιατί εγώ τον θέλω. Να επιμείνω, να ξαναστείλω, μήπως να τον πάρω τηλέφωνο ή να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου;
Δήμητρα, 26 ετών.


Η άποψη του Queen.gr:

Αγαπητή Δήμητρα,
Είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις κόσμο, να ενθουσιάζεσαι και να ερωτεύεσαι. Τον Πάνο τον γνώρισες σε ένα νησί, παιχνιδίσατε και προφανώς κάτι αισθανθήκατε και οι δύο. Αυτό όμως που συνέβη μετέπειτα δε μπορείς ποτέ να το υπολογίσεις και δε θα πρέπει να σε στενοχωρεί. Δεν έχουν όλες οι σχέσεις τις ίδιες βάσεις και την ίδια δομή, κάτι που σημαίνει πως αλλιώς ξεκινούν και αλλιώς εξελίσσονται.

Προφανώς το αγόρι δε σου λέει ψέματα, έχει δουλειά, είναι πιεσμένος και δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος για έρωτες και σχέσεις. Καλά έκανες και έστειλες κάποιο μήνυμα για να του δείξεις πως θέλεις να κρατήσεις την επικοινωνία μαζί του, αλλά εφόσον δεν απάντησε καλύτερα να πάρεις τις αποστάσεις σου και να ασχοληθείς λίγο με εσένα. Έχεις αναλωθεί πολύ με αυτήν την ιστορία και όπως ο Πάνος αποφάσισε να αφιερωθεί στην καριέρα του, έτσι και εσύ πρέπει να βρεις λίγο το κέντρο σου, να ασχοληθείς με καινούργια χόμπι, να πάρεις τηλέφωνο φίλες σου που τις έχεις ξεχάσει και να βρεις νέες δραστηριότητες.

Εάν καταλάβει έγκαιρα πως υπάρχει χώρος στη ζωή του και για σένα θα γυρίσει, αλλιώς εκείνος έχασε αποχαιρέτα τον και πάμε για άλλα!

To Queen.gr περιμένει και τα δικά σας email για θέματα που αφορούν σε προσωπικές σχέσεις!! Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@queen.dpg.gr