Με έκανε να τον πιστέψω

Με έκανε να τον πιστέψω

Μια ιστορία που δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Στον Πειραιά, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα σε μια μικρή γειτονιά. Όλοι ξέραμε ο ένας τον άλλον. Ο Κώστας ήταν ένα παιδί που ήξερα από μικρό.. πάνω-κάτω στην ηλικία μου, αποκτήσαμε τις ίδιες εμπειρίες, γίναμε φίλοι, κουβεντιάζαμε, μαλώναμε, τα ξαναβρίσκαμε, ήταν ο άνθρωπος με τον οποίον μοιραζόμουν τα πάντα.

Κάπου μετά την εφηβεία, γύρω στα 17, αυτό εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, πιο ρομαντικό. Αντιλήφθηκα ότι είχα αισθήματα για εκείνον και κάποια στιγμή είχε τύχει να φιληθούμε, χωρίς όμως αυτό να οδηγήσει κάπου. Τα χρόνια πέρασαν, εγώ μπήκα σε σχέσεις.. χαθήκαμε μεταξύ μας. Ώσπου πριν δύο χρόνια τον συνάντησα ξανά. Δεν είχε αλλάξει πολύ, τον είδα σε ένα μπαρ στην Αθήνα όπου συχνάζω με την παρέα μου.

Κατευθείαν ξαναθυμηθήκαμε όσα είχαμε περάσει και το φλερτ δεν άργησε να ανάψει. Εγώ ποτέ δεν τον είχα ξεχάσει και εκείνος μου είπε πως με ήθελε πάντα και πως ήμουν η γυναίκα της ζωής του και πως είχε μετανιώσει που άφησε να πάντα να χαθούν. Κάναμε σεξ ξανά και ξανά στο σπίτι του και ένιωθα υπέροχα.. μέχρι που, λίγους μήνες αργότερα, έμαθα πως ήταν αρραβωνιασμένος. Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα. Μαλώσαμε άσχημα και δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ…

Άννα, 26