Το Queen.gr διαβάζει email αναγνωστριών και δίνει συμβουλές σε θέματα σχέσεων

Το Queen.gr διαβάζει email αναγνωστριών και δίνει συμβουλές σε θέματα σχέσεων

Τι τριάντα, τι σαράντα, τι πενήντα.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Εδώ και δυόμιση μήνες μιλώ με ένα πολύ μεγαλύτερό μου άντρα, κατά δέκα χρόνια. Αυτός είναι τριάντα τρία κι εγώ εικοσιτρία. Έχουμε βρεθεί μια φορά και το έχουμε κάνει στο πρώτο ραντεβού. Τώρα μιλάμε καθημερινά χωρίς να στέλνω εγώ πρώτη μήνυμα. Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ ξανά όμως εκτός από τις φορές που πήγα στο μαγαζί που εργάζεται, αλλά μιλάμε συνεχώς από την κάμερα.
Εμένα αυτό δε μου αρέσει καθόλου, αυτός μου λέει πως φοβάται τη μουρμούρα, γι΄αυτό και είναι μόνος. Βέβαια, άρχισε να μου ψιλοαρέσει γι΄αυτό δεν ξέρω τι να κάνω, να τον αφήσω; Σίγουρα δε θέλει τίποτα από μένα. Μήπως να του δώσω λίγο ακόμα χρόνο, να το παίξω άνετη και να δω πώς θα αντιδράσει; Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω γιατί είναι πολύ μεγάλος και δεν ξέρω αν φταίει που το έκανα μαζί του από το πρώτο ραντεβού.
Ευχαριστώ πολύ,
Γωγώ

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Γωγώ,
προφανώς για να το έκανες μαζί του από το πρώτο βράδυ αυτό σου βγήκε και αυτό έκανες. Φυσικά δεν είναι και η καλύτερη επιλογή να ξοδεύεσαι από δω και από εκεί σε σχέσεις της μίας βραδιάς, αλλά απ΄ότι καταλαβαίνουμε εσύ το πηγαίνεις για κάτι πιο σταθερό από ένα one night stand. Άλλωστε πάντα πρέπει να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, για να μην καταλήξεις με "γουρούνι στο σακί" οπότε αυτό μην το σκέφτεσαι.
Σχετικά με την ηλικία του λεγάμενου, μπορεί στα νούμερα να είναι μεγαλύτερός σου, αλλά στο μυαλό ίσως εσύ να είσαι πιο ώριμη καθώς αυτά περί "μουρμούρας" μας τα έχουν πει και άλλοι και μάλιστα πολύ καλύτερα.
Θα σου προτείναμε να μην επενδύσεις στο εν λόγω "άλογο" καθώς πιο πολύ για "κουτσό" το βλέπουμε, αλλά αντίθετα να εκμεταλλευτείς την εμπειρία του και να μάθεις δίπλα του όλα αυτά που θα σε κάνουν εξπέρ στα παιχνίδια του έρωτα. Παράλληλα, συνέχισε να βγαίνεις κανονικά με τις φίλες σου, φλέρταρε και μόλις βρεις τον επόμενο στόχο πες "hi" στον καινούργιο έρωτα και "bye" στο αγόρι, μέσω κάμερας φυσικά, γιατί δε σου αρέσει η μουρμούρα!
Καλή επιτυχία!