Μήπως βγαίνετε ραντεβού με κόπανους;

Μήπως βγαίνετε ραντεβού με κόπανους;

Έχετε ποτέ σκεφτεί πως ίσως δεν φταίτε εσείς και απλά οι άντρες που επιλέγετε είναι κόπανοι;

Υπάρχει η πεποίθηση πως οι άνδρες είναι από άλλον πλανήτη, τον Άρη και πως εσείς οι γυναίκες με τις σωστές κινήσεις μπορείτε να τους κάνετε φιλικούς προς τον δικό σας πλανήτη την Αφροδίτη. Η ερώτηση, όμως, είναι: όλους;

Ίσως ανήκω και εγώ σε αυτήν την κατηγορία –και θα παρακαλούσα την κοπέλα μου μόλις το διαβάσει να με ενημερώσει για να ξέρω που βαδίζω- που τιτλοφορείται «κόπανος». Υπάρχουν πολλά είδη κόπανων. Από αυτούς που περιέγραψαν οι Destiny's Child στο «Bills, bills, bills» μέχρι τον «You 're so vain» άνδρα της Carly Simon, όμως, εν τέλει όλοι ομαδοποιούνται κάτω από την «ομπρέλα» του δεν προσέχω την κοπέλα μου και είμαι ασεβής προς την σύντροφό μου.

Ο άνδρας κόπανος, λοιπόν, μιλά πολύ για τον εαυτό του, είναι εγωπαθής και για παράδειγμα ζητά να τον αποκαλούν «γιατρό» πριν καν πάρει πτυχίο. Πιστεύει πως η παρέα σας είναι ασήμαντη και δεν συγκρίνεται με την δική του, είναι ασεβής με την οικογένειά σας και σας κάνει να περιμένετε χωρίς να απολογηθεί. Σας ζητά να χάσετε κιλά με αγενή τρόπο, σας λέει ψέματα, σας απατά, δεν θα σας πάρει δώρο αύριο του «Αγίου Βαλεντίνου», αλλά θα στείλει λουλούδια στην πρώην του κρυφά, ενώ θα δει το κρυφό σας σεξ βίντεο με τους φίλους του. Και η λίστα δεν τελειώνει.

Αν πιστεύετε πως ο «καλός» σας έχει έστω και μερικά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή άλλα που τον κάνουν κόπανο, ήρθε η ώρα να τον εγκαταλείψετε γρήγορα, γρήγορα. Μην ξεχνάτε πως το ανδρολίβαδο δεν έχει μόνο ζιζάνια και σας περιμένει για να «βοσκήσετε».

DPG Network