Μόνη του Αγ. Βαλεντίνου;

Μόνη του Αγ. Βαλεντίνου;

Ω, ναι! Μπορεί να συμβεί! Είτε δεν είσαι σε σχέση, είτε είσαι σε break (για να πάρει ο κάθε ένας τον χώρο του) είτε ο καλός σου λείπει σε ταξίδι, υπάρχουν λύσεις να περάσεις μια υπέροχη βραδιά!

•Κάνε singles night! Κάλεσε τις singles φίλες σου σπίτι, παίξτε επιτραπέζια ή απλά κάντε κους κους. Για να ξεκινήσει όμορφα η βραδιά, ζήτα από την κάθε μια να μοιραστεί κάτι για το οποίο είναι υπερήφανη. Απαγορεύονται οι συζητήσεις του τύπου μα που πήγαν όλοι οι άντρες και ανάλυση του χωρισμού της Ελένης από τον Μπάμπη. Όχι! Αφιερώστε την βραδιά σε θετικές συζητήσεις. Συμφωνήστε να ανταλλάξετε ένα μικρό δωράκι η κάθε μια (τα Jumbo θα σας βοηθήσουν) μέγιστης αξίας 5 ευρώ και ανταλλάξτε θετική ενέργεια. Δεν χρειάζεται να επωμιστείς εσύ όλα τα έξοδα. Καθορίστε μεταξύ σας ποια θα φέρει τα ποτά, τα γλυκά και κάτι αλμυρό για να τσιμπολογήσετε. Εναλλακτικά, κάλεσε και τους άντρες singles φίλους σου.

Home alone! Φτιάξε την δική σου super βραδιά. Πάρε αιθέρια έλαια και γέμισε την μπανιέρα για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Άναψε κεριά και βάλε την αγαπημένη σου μουσική. Μετά άπλωσε ένα μυρωδάτο γαλάκτωμα στο σώμα σου. Βάλε το μπουρνούζι σου στο καλοριφέρ, ώστε να είναι ζεστό όταν το φορέσεις. Μπορείς κατά την διάρκεια του αφρόλουτρου να κάνεις μάσκα ή και να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο. Μετά, παρήγγειλε το αγαπημένο σου delivery (μην το παρακάνεις και μετά δεν μπορείς να κοιμηθείς από το βαρύ σου στομάχι!) ή αν αγαπάς την μαγειρική, μαγείρεψε στον εαυτό σου. Στρώσε το όμορφο τραπεζομάντηλο και βάλε ένα ποτήρι κρασί στον εαυτό σου ή σαμπάνια, δες τις ατομικές σαμπάνιες που υπάρχουν στα super market. Τέλος, δες σε dvd μια κωμωδία με happy end!

Ότι και αν επιλέξεις να κάνεις, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι χαρούμενοι και ολοκληρωμένοι άνθρωποι ελκύουν χαρούμενους και ολοκληρωμένους ανθρώπους ενώ οι στεναχωρημένοι και μίζεροι ελκύουν τους αντίστοιχους!

Happy Valentine's Day!