Τσαγκάρης, ο καλύτερός σου φίλος

Τσαγκάρης, ο καλύτερός σου φίλος

Όταν ο τσαγκάρης δεν σου αλλάζει μόνο τακούνια, αλλά και τα «φώτα».

Αν μένετε στο κέντρο της Αθήνας σίγουρα θα ξέρετε το εν λόγω τσαγκαράδικο, όπου δουλεύουν μόνο αγόρια, φαντασίωση κάθε σεξουαλικά ενεργής γυναίκας. Εκεί, λοιπόν, πήγαινα και εγώ όποτε είχαν πρόβλημα τα τακούνια μου και κάθε φορά έφευγα αφήνοντας έναν αναστεναγμό.

Ώσπου τελικά η τύχη αποφάσισε να μου χαμογελάσει. Μια ημέρα που μπήκα σινάμενη κουνάμενη για να ανοίξω μια νέα τρύπα στη ζώνη μου, έπιασε δυνατή μπόρα. Μιας και δεν είχα ομπρέλα μαζί μου και υποψιάστηκα πως δεν θα κρατήσει πολύ, αποφάσισα να περιμένω μες στο κατάστημα για να σταματήσει η βροχή. Ο ιδιοκτήτης –ο πιο όμορφος από όλους- με κέρασε καφέ και μου έπιασε την κουβέντα για να μην βαριέμαι. Εκεί, λοιπόν, πάνω στην κουβέντα του ξεφούρνισα πως είμαι dj και τον ενημέρωσα για το μαγαζί που έπαιζα μουσική.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες, ώσπου ένα βράδυ εκεί που ήμουν χωμένη στα cd μου τον είδα να μπαίνει φορώντας το πιο ωραίο του χαμόγελο. Έκατσε μπροστά μου ακριβώς με έναν φίλο του και αρχίσαμε δειλά δειλά να φλερτάρουμε. Εκείνο το βράδυ ακολούθησαν άλλα και άλλα, ώσπου ανταλλάξαμε κινητά. Η συνέχεια δεν θέλει πολύ φαντασία. Μετά από μερικά rendez-vous καταλήξαμε στο σπίτι του, όπου κυριολεκτικά μου άλλαξε τα «φώτα», αν και δεν είναι της ειδικότητάς του. Από τότε, εδώ και δυο μήνες τώρα όποτε θέλω μια επιδιόρθωση στα παπούτσια μου, τον παίρνω τηλέφωνο και αυτός έρχεται μετά χαράς να με «εξυπηρετήσει» κατ' οίκον.

Μαίρη, ετών 28