Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Στους δύο χωράει ένα usb.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σας,
είχα μία σχέση 9 μηνών. Αυτός 24 και 22 και χωρίσαμε πριν από ένα μήνα. Εγώ φταίω γιατί ζήλευα χωρίς να μου δίνει σχεδόν κανένα δικαίωμα. To θέμα είναι ότι κατάλαβα τα λάθη μου και θέλω να γυρίσει πίσω. Εκείνος λέει ότι με αγαπάει, μου έγραψε γράμμα αποχαιρετισμού και όταν μου το έδωσε έβαλε τα κλάματα απλά πιστεύει ότι θα γίνουν τα ίδια γιατί παρόλο που μου το είχε ξαναπεί, εγώ δεν άλλαζα.
Όμως έχω καταλάβει πραγματικά και τα λάθη μου και την πίεση που του ασκούσα και θέλω να τον ξανακερδίσω. Τι μπορώ να κάνω να τον πείσω; Ήμουν η πρώτη του σοβαρή σχέση και η πρώτη κοπέλα για την οποία ένιωσε συναισθήματα.
Έχω προσπαθήσει ήδη δύο φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχουμε να μιλήσουμε δύο εβδομάδες και περιμένω πότε θα με πάρει τηλέφωνο να μου δώσει ένα usb μου. Να σας πω επίσης πως είναι πολύ πιεσμένος με δικά του προβλήματα, επαγγελματικά, οικονομικά και οικογενειακά.
Τι μπορώ να κάνω για να τον ξανακερδίσω;
Εμμανουέλα

Η άποψη του Queen.gr
Aγαπητή Εμμανουέλα,
το ότι συνειδητοποίησες πως ζήλευες χωρίς λόγο είναι ήδη το πρώτο βήμα προς την προσωπική σου εξέλιξη. Αναγνωρίζεις το λάθος σου, οπότε μπορείς εάν το θέλεις και να το διορθώσεις. Το θέμα είναι πως όσο πιο πολύ μεγαλώνεις θα καταλάβεις τη σημασία του timing και τη βαρύτητα που έχουν τα λόγια. Θα πρέπει να προσπαθείς πρώτον να ελέγχεις το θυμό σου, να συγκρατείς τα νεύρα σου και να προσέχεις τις λέξεις που χρησιμοποιείς. Από την άλλη, εάν όλα αυτά τα κάνεις ετεροχρονισμένα, τότε θα βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος, αλλά θα χάνεις το σύντροφό σου και θα ελπίζεις την επόμενη φορά να τα πας καλύτερα.
Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως το αγόρι είπε νισάφι πια με αυτήν που έχω μπλέξει και αποφάσισε να αλλάξει σελίδα. Ίσως να πρέπει να σκεφτείς καλύτερα όλα αυτά που σου συμβαίνουν και να αποστασιοποιηθείς λιγάκι από τον πρώην σου. Άσε τα οικογενειακά του προβλήματα και όλες τις υπόλοιπες δικαιολογίες και εστίασε στα δικά σου θέματα.
Όσο για το usb, καλύτερα αγόρασε ένα καινούργιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Καλή σου επιτυχία!