Γυναίκες και δίτροχα

Γυναίκες και δίτροχα

Οι άνδρες αγαπούν τις μηχανόβιες. Όλες όμως;

Ενώ, ο άνδρας πάνω σε μια μηχανή είναι μια συνήθης εικόνα (που οι περισσότερες γυναίκες που ξέρω λατρεύουν ειδικά αν η μηχανή είναι μεγάλου κυβισμού), η θηλυκή παρουσία πάνω σε δίτροχο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Βλέπετε υπάρχουν πολλές κατηγορίες γυναικών που καβαλούν μηχανές ωσάν την Trinity στο Matrix και καθεμιά από αυτές έχει τους φανατικούς οπαδούς της. Από εκείνη που οδηγεί μηχανάκι chaly φορώντας σκισμένο jeans και άρβυλα και μας ταξιδεύει πίσω στις εποχές του «Ρόδα, τσάντα & κοπάνα», εκείνη που φορά εφαρμοστά δερμάτινα θυμίζοντάς μας την Catwoman, τη νεοχίπστερ που λατρεύει τις βέσπες με όσο το δυνατόν πιο ασυνήθιστο κράνος μέχρι τη τζιβάτη που λατρεύει τα παπάκια, εκεί έξω υπάρχουν πολλά είδη γυναικών μηχανόβιων που όσο και αν σας φανεί περίεργο, καθεμιά έχει το σουξέ της.

Ναι, ναι. Όλες έχουν πέραση στο ανδρικό ανισόρροπο μυαλό και όλες έχουν το κοινό τους. Αν ρωτήσετε εμένα προτιμώ μια εκδοχή χίπστερ με δερμάτινα αξεσουάρ, έτσι ώστε να «τρέφω» και το μυαλό, αλλά και τα μάτια μου. Τέρμα τα γκάζια (και το κράνος σώζει, μην το ξεχνάτε).