Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Ταύρος μεν, μουγγοθόδωρος δε.

Γεια σου Queen.gr,
Μου αρέσει πολύ αυτή η στήλη και σου γράφω γιατί έχω ένα μικρό θεματάκι. Με το σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια και δε θα έλεγα πως το πάθος έχει σβήσει. Περνάμε όμορφα, εργαζόμαστε βέβαια πολύ σκληρά, αλλά προσπαθούμε να βρούμε χρόνο ο ένας για τον άλλο και να κρατάμε τη σχέση μας ζωντανή. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως κάθε φορά που κάνουμε σεξ δε μιλάει, δε λαλάει, ούτε κιχ δε βγάζει. Το ξέρω πως είναι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική μας ζωή, αλλά εγώ έχω ανάγκη να ακούσω και μία βρωμοκουβέντα, να μου πει και μία λέξη παραπάνω, ξέρεις όπως στις ταινίες. Τι να κάνω, το θεωρείς φυσιολογικό; Μήπως να του μιλήσω, αλλά τι να του πω ντρέπομαι.
Σε ευχαριστώ πολύ,
Γεωργία, 28 ετών


Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Γεωργία,
Αρχικά σταμάτα να βλέπεις πολλές ταινίες γιατί δυστυχώς πρέπει να σε ενημερώσουμε πως τα μισά από αυτά που μας παρουσιάζουν είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Να ξέρεις πως όσο παράξενο και να σου φαίνεται πολλοί άντρες είναι σιγανοπαπαδιές και μιλούν με τις πράξεις τους όχι με τα λόγια τους, οπότε και προτιμούν να τηρούν «σιγή ιχθύος».

Από την άλλη αφού εσένα σε ενοχλεί αυτή η ησυχία στο κρεβάτι σας, δεν έχεις παρά να του το πεις. «Αγάπη καλά όλα αυτά, αλλά αν δε σε ακούσω να ουρλιάζεις δε φτιάχνομαι, δεν ανάβω, νομίζω κάτι πήγε στραβά», μπορείς να του πεις μεταξύ αστείου και σοβαρού και να δεις τι θα σου απαντήσει.

Εάν πάλι δεν πιάσει το μήνυμα τότε άρχισε να τσιρίζεις εσύ και δώστα όλα στο κάμα σούτρα. Πού θα πάει θα ακολουθήσει το παράδειγμά σου και πολύ σύντομα σας βλέπω με δελτίο παραπόνων ανά χείρας από τη γειτονιά, να ψάχνετε για νέο διαμέρισμα στην περιοχή.
Καλή επιτυχία!