Ο γείτονας που βγήκε από τον παράδεισο

Ο γείτονας που βγήκε από τον παράδεισο

Καμιά φορά ο παράδεισος βρίσκεται δύο βήματα μακριά.

Πριν από λίγο καιρό μετακόμισε ένα παντρεμένο ζευγάρι δίπλα στο διαμέρισμά μου. Εκείνος γύρω στα 38, γυμνασμένος και πολύ γοητευτικός ενώ η γυναίκα του έμοιαζε πολύ μεγαλύτερη και κακογερασμένη.
Το διαμέρισμά τους ήταν τόσο κοντά στο δικό μου που άκουγα ό, τι γινόταν στο σπίτι τους. Συζητήσεις, τσακωμούς και πολύ σεξ. Ναι, από το πρωί ως το βράδυ το νέο ζευγάρι που μόλις είχε μετακομίσει δίπλα μου είχε το μυαλό του μόνο στο κρεβάτι.
Τι να κάνω κι εγώ, άρχισα να φαντασιώνομαι το σέξι σύζυγο να μου κάνει όλα αυτά που ήθελα. Μπορεί κάθε φορά που συναντιόμασταν στο ασανσέρ να ντρεπόμουν και να του έλεγα τα βασικά, δηλαδή μία καλημέρα και μία καληνύχτα, αλλά από μέσα έβραζα.
Έτσι, ένα μεσημέρι που στεκόμουν στο παράθυρο και μιλούσα στο τηλέφωνο όχι μόνο δεν έκλεισα την κουρτίνα όταν τον αντίκρυσα γυμνό, αλλά και συνέχισα να τον κοιτάζω μέχρι να με δει. Μετά από λίγη ώρα και αφού η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί εκείνος επέστρεψε στο παράθυρο και αυτή τη φορά με κοιτούσε. Δεν ξέρω τι με έπιασε, αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Έβγαλα με τον πιο αισθησιακό τρόπο το νυχτικό μου, κατέβασα το εσώρουχό μου και του έδειξα με το χέρι μου ακριβώς αυτό που ήθελα να μου κάνει. Εκείνος, σα να το περίμενε συνέχισε να με κοιτάζει κάνοντας το ίδιο στο δικό του κορμί.
Την επόμενη μέρα περίμενα πώς και πώς να τον δω να ξαναφαίνεται από τη διάφανη κουρτίνα. Aυτή τη φορά ήμουν ήδη γυμνή και εκείνος έτοιμος να με κάνει να φτάσω στην κορύφωση μόνο κοιτάζοντάς τον. Το ξέρω πως δεν ήταν σωστό, αλλά δεν άργησα να του χτυπήσω το κουδούνι και να κάνω τη φαντασίωσή μου πραγματικότητα. Από τότε μου έφυγε το απωθημένο και δεν ασχολήθηκα ξανά, αλλά είχα μπόλικο υλικό να περιγράψω στις φιλενάδες μου.

Λένα, 32 ετών