Το ποδηλατάκι της θάλασσας

Το ποδηλατάκι της θάλασσας

Όταν ένα θαλάσσιο παιχνίδι καταλήγει σε σεξουαλικό παιχνίδι.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να μιλά ανοιχτά για μια σεξουαλικού περιεχομένου εμπειρία. Είμαι λίγο συντηρητική, αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι είμαι και παιδαγωγός, αλλά στη περίπτωση αυτή, έγινε αλλαγή 180 μοιρών.

Ήταν πέρυσι το καλοκαίρι με τον φίλο μου ήμασταν μόλις έξι μήνες μαζί και μου έκανε πρόταση να πάμε διακοπές στη Σαντορίνη. Αμέσως δέχτηκα όπως είναι φυσικό διότι και οι δύο εκείνη την εποχή μέναμε με τους δικούς μας και χώρος για να βρεθούμε λίγο πιο «προσωπικά» δεν υπήρχε.

Φτάσαμε, λοιπόν, στο νησί, όλα κυλούσαν υπέροχα και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε την πιο πολυσύχναστη παραλία. Εγώ είχα ενθουσιαστεί με τα θαλάσσια σπορ και τον παρακίνησα να πάρουμε ένα ποδηλατάκι της θάλασσας. Έτσι και έγινε. Κάπου εκεί ξεκίνησε και η πιο πιπεράτη ιστορία της ζωής μου.

Ο ήλιος έκαιγε ανελέητα, εμείς γεμάτοι νεανική μανία αρχίσαμε να βγαίνουμε από τον κολπίσκο χωρίς να βλέπουμε πόσο απομακρυνόμαστε κοιτώντας μόνο μπροστά. Ξαφνικά έριξα μια ματιά πίσω μου και τρομοκρατήθηκα. Η βραχώδης κόκκινη παραλία ίσα που φαινόταν. Με έπιασε πανικός. Ήταν και η θάλασσα κατάμαυρη. Αυτός, όμως, ήταν ο στόχος του. Με γράπωσε, με φιλούσε με μανία και τα καμένα από τον ήλιο κορμιά μας βρέθηκαν σε ένα ποδηλατάκι θαλάσσης κάπου στο Αιγαίο να έχουν ίσως την πιο ωραία ερωτική εμπειρία.

Το μέρος της ιστορίας, όμως, που μας κάνει ακόμα να ντρεπόμαστε είναι ότι ήρθε να μας μαζέψει η ακτοφυλακή διότι βρισκόμασταν εκτός «ορίων». Όπως φάνηκε δεν είχαν άδικο.

Φανή, ετών 28