Άνδρες και αυνανισμός

Άνδρες και αυνανισμός

Μια σχέση δυνατή που κρατάει για πάντα.

Δεν ξέρω κατά πόσο σοκάρεστε με τις λέξεις και τις έννοιες, όμως, για μένα στο τετράγωνο μυαλό μου όλα είναι πολύ απλουστευμένα. Δεν ντρέπομαι, λοιπόν, εκ μέρους όλων των ανδρών να το παραδεχτώ πως ναι, αυνανιζόμαστε και μάλιστα σε πολύ συχνή βάση.

Για εσάς τις γυναίκες σίγουρα δεν είναι το ίδιο. Για εμάς, όμως, και έχοντας μιλήσει με πολλούς φίλους μου μπορώ να το ομολογήσω πως ο αυνανισμός είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει οπουδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο. Θυμάμαι πως όταν συγκατοικούσα θεωρούσαμε απόλυτα φυσιολογικό με τον κολλητό μου να του ζητώ να μείνω δέκα λεπτά στο σπίτι μόνος και εκείνος χωρίς σχόλια απλά μου άφηνε χώρο.

Σχεδόν κανείς δεν θυμάται την πρώτη φορά που είχε οργασμό ενώ αυνανιζόταν. Όλοι θυμούνται την πρώτη φορά, όμως όχι τον οργασμό. Νομίζω πως αυτός ήρθε λίγο αργότερα και είναι πολύ διαφορετικός από τον δικό σας. Ο δικός μας αν ήταν φαγητό θα ήταν fast food, ενώ εσάς gourmet γεύμα σε ακριβό εστιατόριο.

Ίσως για αυτό και εμείς τον καταναλώνουμε λίγο γρήγορα και χωρίς μέτρο. Η πλειοψηφία των ανδρών περνά περιόδους συνήθως στο λύκειο ή στα πρώτα φοιτητικά χρόνια που αυτοϊκανοποίεται μανιωδώς, που πιστεύει πως κανείς δεν το έχει κάνει παραπάνω από εκείνους. Βλέπετε ασχολούμαστε με το «εγώ» μας για διάφορους λόγους. Όταν βαριόμαστε, όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο, όταν δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, όταν απλά μια εικόνα στην τηλεόραση μας ξεσηκώσει.

Αλήθεια για εσάς πως είναι; Είμαι σίγουρος πως δεν είναι το ίδιο.