Ο καλός ο παρτενέρ στο μπάνιο φαίνεται

Ο καλός ο παρτενέρ στο μπάνιο φαίνεται

Όταν ένα μάθημα λάτιν χορού καταλήγει σε χορό των αισθήσεων.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χορεύω. Ανά διαστήματα έχω ασχοληθεί με μπαλέτο, μοντέρνο, ελεύθερο και τα τελευταία τρία χρόνια «ταλαιπωρούμαι» με latin χορούς. Δεν ήταν λοιπόν τυχαίο που η καθηγήτρια μου, πρότεινε και σε εμένα να συμμετέχω στο σεμινάριο χορού σε μια πόλη των Βαλκανίων.

Το ταξίδι ξεκίνησε και με την παρέα μου να ονειρεύεται τα νυχτερινά ξεφαντώματα φτάσαμε στην πρωτεύουσα, τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο και φύγαμε κατευθείαν για την πρώτη ημέρα μαθημάτων.

Φτάνοντας στις εγκαταστάσεις, βάλαμε τα άνετα φορμάκια μας και περιμέναμε. Έφθασε η ομάδα των καθηγητών και ανά γκρουπ αρχίσαμε την μελέτη βημάτων και τεχνικών μαζί τους. Όταν έφθασε η δική μου η σειρά, απλά θαμπώθηκα, δεν θα μπορούσα να έχω ομορφότερο παρτενέρ. Ήταν κούκλος Λατίνος με γυμνασμένο κορμί, μελαχρινός και με ελάχιστα Αγγλικά, τόσο που τον έκανε ακόμα πιο sexy.

Αρχίσαμε να χορεύουμε, εγώ ήμουν άνετη και όχι σοβαρή εκείνος μου έκανε υποδείξεις. Το ύφος του, η ένταση στα μάτια του και το κορμί του, αποδείκνυαν για άλλη μια φορά την τελειότητα του.

Και τις τέσσερις ημέρες ήταν παρτενέρ μου, αποκτήσαμε έτσι μεγάλη οικειότητα. Μιλούσαμε, γελούσαμε με αστεία και χορεύαμε κοιτάζοντας ο ένας τα μάτια του άλλου. Δεν άργησε να δημιουργηθεί έτσι τρομερό ερωτικό ενδιαφέρον.

Με ιντρίγκαρε η ιδέα να κάνω κάτι με έναν κούκλο Λατίνο, ήταν σαν κρυφό απωθημένο. Έτσι λοιπόν το σχεδίασα. Την τελευταία ημέρα των μαθημάτων αφού τον καθυστέρησα ώστε να μείνουμε τελευταίοι, έφυγε για τα αποδυτήρια για να ετοιμαστεί για το δείπνο που θα μας παραχωρούσε ο σύλλογος στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Εγώ η πονηρή, έβαλα την πετσέτα γύρω μου και κατευθύνθηκα στα αντρικά ντουζ, όπου βρίσκονταν μόνο εκείνος.

Έτσι όπως έβγαιναν οι καυτοί ατμοί, φανταζόμουν αυτό που ονειρευόμουν καιρό, με αποτέλεσμα η λίμπιντό μου να χτυπήσει κόκκινο.

Το πήρα απόφαση, άνοιξα την πόρτα και μπήκα, εκείνος ξαφνιάστηκε ευχάριστα όπως αποδείχτηκε και έμεινε να με κοιτάζει. Του είπα πως δεν ήταν δίκαιο να είναι μόνο εκείνος γυμνός και έτσι άφησα την πετσέτα να πέσει. Χαμογέλασε, ακούμπησε πίσω την πλάτη του και τα χέρια του ταξίδευαν ανεξέλεγκτα στο κορμί μου. Του χαμογέλασα και μην χάνοντας χρόνο έσκυψα χαμηλά εκεί που ήξερα πως θα του μείνει αξέχαστο.

Στο δείπνο δεν πήγαμε ποτέ γιατί μετά την εμπειρία μας από το ομιχλώδες σκηνικό των αποδυτηρίων, αποφασίσαμε για ένα δεύτερο γύρο, στεγνό πλέον στο δωμάτιο του.
Και ναι, είχα δίκιο. Αν σας τύχει ευκαιρία με εξωτικό Λατίνο μην την χαραμίσετε.

Μαρία 23