Ένας γάμος, πολλά φλας και μία απιστία

Ένας γάμος, πολλά φλας και μία απιστία

Ένας φωτογράφος και μια νύφη σε ένα ιδιαίτερο tête-à-tête λίγο πριν τη γαμήλια τελετή.

Σε λίγες ημέρες θα ζούσα την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, το γάμο μου. Οι ετοιμασίες ήταν πολλές και ο χρόνος λίγος.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να πάω και στον φωτογράφο. Έφτασα τη στιγμή του προκαθορισμένου ραντεβού. Μπήκα μα δεν ήταν κανείς. Κάθισα. Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε ένας άντρας ψηλός, μελαχρινός με κατάμαυρα μάτια. Έπαθα σοκ. Έχασα τα λόγια μου. Εκείνος μου συστήθηκε και αμέσως μπήκαμε στις λεπτομέρειες του τι ακριβώς ήθελα. Αφού συμφωνήσαμε, έφυγα κατενθουσιασμένη. Στον δρόμο προς το σπίτι έπιασα τον εαυτό μου να τον σκέφτεται. Γέλασα και συνέχισα να περπατάω.

Η μέρα του γάμου έφτασε. Ήταν όλα έτοιμα, εγώ ετοιμαζόμουν αλλά ένα τεράστιο άγχος με είχε κυριεύσει για όλα. Τον άνδρα μου τον λάτρευα, αλλά τρόμαζα στην ιδέα αυτού του «για πάντα» που σκόπευα να του υποσχεθώ μπροστά σε θεό και ανθρώπους.

Χτύπησε η πόρτα. Ήταν ο φωτογράφος. Αμέσως άρχισε να στήνει το σκηνικό για ένα mini photo shooting πριν το μεγάλο γεγονός. Το βλέμμα του καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης υποσχόταν πολλά, πράγμα που με έκανε να ξεχάσω το αρχικό μου στρες. Έγινε πιο προκλητικός. Μου έφτιαχνε το νυφικό και με άγγιζε χωρίς κανένα δισταγμό. Μου έφτιαχνε τα μαλλιά στους ώμους και τέλος έφτασε στο να μου διορθώνει το κραγιόν. Κάπου εκεί, είχε έρθει η ώρα για το αναπόφευκτο. Με τα δάχτυλα του στα χείλη μου άρχισε να με φιλάει με πάθος. Στην αρχή ήθελα να αντισταθώ αλλά δεν τα κατάφερα.

Ένα θα σας πω: το νυφικό δεν μου το έβγαλε. Το γεμάτο πάθος μισάωρο που ακολούθησε δεν θα το ξεχάσω. Όταν τελειώσαμε βγάλαμε τις πιο απίθανες φωτογραφίες -αν το έκανε για να χαλαρώσω το κατάφερε. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Απλά στην εκκλησία έστησα τον γαμπρό σχεδόν μία ολόκληρη ώρα (οι ετοιμασίες βλέπετε). Και φυσικά εγώ στον γάμο μου έλαμπα.

Στέβη, ετών 28