Με το γυμναστή «από πάνω»

Με το γυμναστή «από πάνω»

Όταν το γυμναστήριο μετατρέπεται σε ναό της ακολασίας, λίγο πριν το καλοκαίρι μπει για τα καλά.

Το Μάιο, μιας και καλοκαίριαζε και θέλοντας να συσφίξω λίγο το κορμί μου ξεκίνησα γυμναστική. Μάλιστα ξεκίνησα personal training, για να έχω τα μέγιστα αποτελέσματα. Βρήκα και έναν γυμναστή κούκλο για να έχω ένα λόγο παραπάνω να πηγαίνω στο γυμναστήριο και ποιος με έπιανε. Που να 'ξερα.

Που να ήξερα πως στις διατάσεις ο γυμναστής με τα χέρια μες στα μούσκουλα σε αγγίζει με αποτέλεσμα η λίμπιντο να χτυπάει κόκκινο. Κάθε φορά έφευγα από το γυμναστήριο ξαναμμένη, μέχρι μια Παρασκευή. Εκείνη την ημέρα ήμουν αποφασισμένη να τον κατακτήσω.

Αφού, λοιπόν, είχαμε τελειώσει το γυμναστικό μας πρόγραμμα και ιδρωμένη καθόμουν να ξαποστάσω, ήρθε και πάλι η ώρα των διατάσεων. Εγώ είχα φροντίσει να πάω στο γυμναστήριο στα καλύτερα μου, μοσχοβολιστή και έξτρα σέξι και έκανα τις διατάσεις μου τονίζοντας ιδιαίτερα το μπούστο και τους γλουτούς μου. Παρατήρησα πως με κοίταζε και σιγουρεύτηκα πως του άρεσα. Δεν άργησα να τον πλησιάσω και με δυο κουβέντες μου να τον «ξυπνήσω». Η συνέχεια γράφτηκε πάνω στα μηχανήματα και ακουμπισμένη στους τοίχους του γυμναστηρίου και εγώ έφυγα από εκεί πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Συνεχίζω να γυμνάζομαι εκεί σαν να μην τρέχει τίποτε και μάλιστα συχνά πυκνά επαναλαμβάνουμε τα καυτά μας session. Δεν ξέρω που θα μας πάει όλο αυτό, αλλά το μόνο που ξέρω είναι πως «με ένα σμπάρο πέτυχα δυο τρυγόνια». Και γυμνάζομαι και πετυχαίνω πολλαπλούς οργασμούς. Τι καλύτερο;

Ναταλία, ετών 26