Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Όταν η καθημερινότητα γίνεται ρουτίνα.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Είμαι εδώ και 8 μήνες με έναν συνομήλικό μου. Φαινομενικά είναι όλα πολύ όμορφα στην σχέση μας αν και είναι αρκετά δύσκολος και ιδιότροπος χαρακτήρας. Το τελευταίο διάστημα νιώθω σαν να έχει χάσει το ενδιαφέρον του για μένα.

Σαν να μην του προκαλώ "αίσθηση" πια. Λέω πια, διότι αν και είμαστε μαζί μόνο 8 μήνες έχουμε ζήσει πολλά και πολύ μαζί. Ναι μεν μας αρέσει αλλά μήπως σκοτώνει τον έρωτα και δημιουργεί αίσθημα κορεσμού από μέρους του? Ακόμα και σεξουαλικά τον τελευταίο μήνα έχει μειωθεί και η συχνότητα αλλά και το πάθος από πλευράς του. Τι με συμβουλεύετε να κάνω?


Σαμάνθα

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Σαμάνθα,
Να ξέρεις πως δεν υπάρχουν ίδιες μέρες, βαρετές και γκρίζες. Υπάρχει κακή διάθεση, βαρεμάρα και άσχημη ψυχολογία που ξεκινάει από εμάς και επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Εάν το αγόρι σου δεν νιώθει πολύ άνετα, έχει ενοχληθεί από κάτι, ή ακόμα και να έχει χάσει το ενδιαφέρον του θα πρέπει να σου το πει.

Επειδή όμως, όπως πολύ καλά ξέρουμε, οι λεγάμενοι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά με τα λόγια, μπορείς να δοκιμάσεις εσύ να συζητήσεις μαζί του, πώς περνάει την εβδομάδα του και αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να αλλάξει. Ενθάρρυνέ τον να πάτε μία εκδρομή, να οργανώσετε μία όμορφη βραδιά στο σπίτι με φίλους, ακόμα και να περπατήσετε ένα απογευματάκι για να εξερευνήσετε τη γειτονιά σας.

Γράψου σε κάποιο μάθημα yoga και πάρε τον μαζί σου, κλείσε εισιτήρια για την αγαπημένη του παράσταση και απέκτησε τον παιδικό ενθουσιασμό που είχες όταν πήγαινες ακόμα στο γυμνάσιο. Μην παίρνεις τίποτα σα δεδομένο και ξεκίνα να ζεις το κάθε δευτερόλεπτο σα να είναι η πιο πολύτιμη στιγμή. Μόλις πιστέψεις στη μοναδικότητα της κάθε σου μέρας θα τον παρασύρεις και εκείνον να αλλάξει στάση και να αρχίσει να εκτιμά διαφορετικά την καθημερινότητά σας.


Καλή σου επιτυχία!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr