Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Όταν η γεύση παίζει ρόλο.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen,
αν και ντρέπομαι λιγάκι είστε το μόνο site που μπορώ να απευθυνθώ για αυτή μου την ανησυχία και ξέρω πως δεν θα με παρεξηγήσετε.

Στο αγόρι μου, λοιπόν, (όπως και σε εμένα φυσικά) αρέσει πολύ να μου κάνει στοματικό έρωτα και εγώ στην προσπάθειά μου να τον ευχαριστήσω ακόμη περισσότερο θέλω να βελτιώσω όσο γίνεται τη γεύση των κολπικών μου υγρών. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μη σας έκανα να κοκκινίσετε,
Ευαγγελία, ετών 20

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Ευαγγελία
Μας αρέσει που δεν μας ντρέπεσαι και για αυτό κάναμε μια σχετική έρευνα, πήραμε καναδυό ειδικούς και είμαστε πανέτοιμοι να σου απαντήσουμε.

Δεν ξέρουμε, λοιπόν, αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις τη «γεύση» σου καταπληκτική (ούτε ο Ratatouille νομίζω θα μπορούσε), αλλά παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές για να την κάνεις σίγουρα ελαφρύτερη και ίσως και καλύτερη. Εν γένει να ξέρεις πως το κρέας, το ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, η καφεΐνη, το σκόρδο και τα μπαχαρικά κάνουν τη γεύση των υγρών σου άκρως δυνατή, ενώ αντίθετα το νερό βοηθά να φύγουν τυχόν ενοχλητικές τοξίνες.

Τέλος, τα φρούτα και τα λαχανικά όπως ο ανανάς και το σέλινο θα δώσουν στα κολπικά υγρά σου μια ελαφρύτερη γεύση. Φυσικά αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τεχνητά αρωματισμένα λιπαντικά, αλλά προόσεξε για τυχόν αλλεργίες.

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.