Σέξι και όποιος αντέξει

Σέξι και όποιος αντέξει

Σάββατο βράδυ και ο πόθος χτυπάει κόκκινο.

Μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, αλλά εγώ είμαι αποφασισμένη να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου.

Σάββατο βράδυ, λοιπόν, και βγήκα και εγώ με την ελπίδα να ικανοποιήσω τη σεξουαλική μου πείνα. Βλέπετε έχει μπει η άνοιξη και οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί. Παρόλο που έχω τον Ερμή ανάδρομο δεν πτοήθηκα. Ντύθηκα ελάχιστα, στολίστηκα και βγήκα με τις φίλες μου.

Άρχισα αμέσως να πίνω αλκοόλ και πάνω στους χορούς και τα τσαλίμια μου σκούντηξα ένα αγόρι που μου καλάρεσε. Το «συγνώμη» ήταν αρκετό για να ξεκινήσουμε να μιλάμε και λίγο αργότερα να φιλιόμαστε με πάθος έξω από τις τουαλέτες στο μισοσκόταδο.

Όταν λίγο αργότερα μου πρότεινε να πάμε σπίτι του, δεν αρνήθηκα –επιτέλους θα ικανοποιούσα τα ζωώδη ένστικτά μου με έναν άγνωστο, όπως ακριβώς το είχα φαντασιωθεί. Μπήκαμε, λοιπόν, στο διαμέρισμά του και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Με έγδυσε σε χρόνο ρεκόρ και τα χέρια του λεηλατούσαν το κορμί μου με πρωτόγνωρη μανία. Μόνο που τα δύο χέρια τελικά έγιναν τέσσερα.

Ο συγκάτοικός του είχε ξυπνήσει και μάλιστα πολύ ορεξάτος. Ξαφνιάστηκα. Γύρισα, τον περιεργάστηκα λίγο και μετά άρπαξα τα χέρια του και τα πίεσα στο στήθος μου. Η συνέχεια ήταν μοναδική και άκρως ακατάλληλη. Τελικά μου πάνε τα σαββατόβραδα.

Μαρία, ετών 24