Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Η πρώτη μου φορά.

To γράμμα της αναγνώστριας

Μόλις είχα τελειώσει τις πανελλήνιες και έκλεινα ατελείωτες ώρες στο facebook κάθε μέρα. Μιλούσα με διάφορους φίλους μου αλλά κανένας δεν μου προξενούσε το ενδιαφέρον να κάνω κάτι παραπάνω. Ένα βράδυ λοιπόν που μπήκα για να περάσει η ώρα μου είδα ένα μήνυμα απ' τον Κώστα.

Ο Κώστας είναι 24 χρονών και είναι απ' το χωριό μου. Ποτέ δεν είχαμε τις ιδιαίτερες σχέσεις, μόνο τα τυπικά όποτε τον έβλεπα στο χωριό μου. Περιττό να σας πω πως είχε 3 χρόνια σχέση. Αρχίσαμε λοιπόν να μιλάμε και επέμενε να πάω μια απ' τις επόμενες μέρες στο χωριό γατί ήθελε να με δει.

Την επόμενη μέρα πήρα το πρώτο λεωφορείο και πήγα χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι μέρες κυλούσαν πολύ βαρετά και εγώ περίμενα όλη την μέρα πάνω απ' το κινητό χωρίς καμιά κλήση του. Ένα βράδυ λοιπόν που καθόμουν στον καναπέ και έβλεπα τηλεόραση, μου έρχεται μήνυμα απ' τον Κώστα για να βρεθούμε. Ετοιμάστηκα μέσα σε 5 λεπτά και πήγα στο σπίτι του.

Τα πράγματα αρχικά κυλούσαν πολύ χαλαρά έξω στο μπαλκόνι του με 1 μπύρα στο χέρι. Εγώ άρχισα να ξενερώνω γιατί νόμιζα πως άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να το προχωρήσει λόγω της κοπέλας του. Στα επόμενα λεπτά όμως με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει χωρίς να μ' αφήσει να πάρω ανάσα. Με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο δωμάτιό του. Είχε ανάψει κεράκια και είχε αφήσει το ραδιόφωνο να παίζει χαμηλά τα πιο ερωτικά κομμάτια. Η ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για μένα. Χωρίς να με πιέσει για τίποτα άρχισε να μου βγάζει σιγά σιγά τα ρούχα και με οδήγησε στο κρεβάτι του. Άρχισα να νιώθω την ανάσα του στο λαιμό μου τόσο καυτή και το σώμα του πάνω στο δικό μου που δεν θα μπορούσα παρά να του δοθώ ολοκληρωτικά. Εκείνο το βράδυ έγινε άλλες 4 φορές με αμείωτο το ενδιαφέρον .
Οφείλω να ομολογήσω πως δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η πρώτη μου φορά παρότι ήμουν κατά του σεξ έξω από μια σχέση .

ΥΓ. Με τον Κώστα δεν έχω ξαναμιλήσει από τότε αν και έμαθα ότι χώρισε με την κοπέλα του . Σε λίγες μέρες θα πάω ξανά στο χωριό μου για το Πάσχα. Πού ξέρετε ; Μπορεί να έχω μια τέλεια Ανάσταση.

Αναστασία


Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Αναστασία,
σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας μία τόσο σημαντική στιγμή όπως η πρώτη σου φορά. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μία λιγότερο αντισυμβατική ιστορία, καθώς αυτά που μας περιγράφεις θα μπορούσαν να σε έχουν σημαδέψει για πάντα και μάλιστα με άσχημο τρόπο.

Η συνεύρεσή σου με τον Κώστα δεν είναι το κλασικό ρομαντικό love story, αλλά πιο πολύ ένα one night stand με ένα αγόρι δεσμευμένο. Παρ΄ όλα΄ αυτά, εμείς διακρίνουμε μία ωριμότητα στη στάση σου καθώς αντί να στενοχωρηθείς και να το πάρεις κατάκαρδα, ή να τον διεκδικήσεις, αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και προχωράς.

Οι διακοπές σου στο χωριό θα είναι σίγουρα αξέχαστες και πού ξέρεις, τώρα που το αγόρι χώρισε ίσως η σχέση σας αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.

Καλό Πάσχα!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.