Άνδρες και αποτρίχωση

Άνδρες και αποτρίχωση

Η νέα τάση στην Αμερική θέλει τους άνδρες χωρίς ίχνος τρίχας στα επίμαχα.

Φαίνεται πως ο όρος metrosexual στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκτά μια νέα διάσταση με την νέα τάση σε straight, gay και άνδρες κάθε ηλικίας να είναι η ολική αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες των ινστιτούτων ομορφιάς διατυμπανίζουν πως είναι οι ίδιες οι γυναίκες που φέρνουν τους άνδρες τους για αποτρίχωση με το moto «αφού το «υποφέρω» εγώ θα το κάνεις και εσύ».

Αρνούμαι. Το ξέρω πως τα πρότυπα ομορφιάς πλέον δεν συμβαδίζουν με τον τύπο αλά John Wayne, όμως όχι και να το αποτριχώσουμε τελείως. Στην συγκεκριμένη περιοχή είμαι οπαδός της λογικής του Tom Ford που θέλει τον άνδρα με απλά περιποιημένη την οικογένειά του. Δεν λέω σίγουρα χωρίς τρίχες το «εγώ» κάθε άνδρα θα δείχνει μεγαλύτερο εκεί κάτω, αλλά αρνούμαι να υποστώ μια επίπονη διαδικασία που θα με αφήσει «φαλακρό» και θα χρειαστώ ένα μπουκάλι κρασί για να την ξεπεράσω. Ας μείνω μόνος με την ξυριστική μου μηχανή αν πρέπει κάθε τέσσερις εβδομάδες να τραβάω τα μαρτύρια του Ταντάλου. Έτσι και αλλιώς η αισθητική μου είναι λίγο 70s και αγαπά την ελαφρά τριχοφυΐα στα σωστά σημεία.

Θα μου πείτε τώρα γιατί να το τραβάτε εσείς και τι φταίει η επίμαχη περιοχή σας να βασανίζεται κάθε μήνα; Όπως και να το κάνουμε και ασχέτως με τα πρότυπα μόδας και ομορφιάς η γυναικεία τρίχα στο σώμα καλαίσθητη και σέξι δεν είναι. Τώρα αν η λύση είναι το brazilian bikini δεν το γνωρίζω, αλλά κορίτσια, λυπάμαι, οι νόμοι περί ισότητας εδώ δεν ισχύουν.